Skip to main content
  • alt
  • 11.09.2014.

Vikend preporuka – Body & Soul i EMC Trance Ecstasy

Kiša ne posustaje, ali to nikako nije razlog da se od partijanja odustaje te donosimo najbolje što se ovog vikenda nudi.

 
Ljubitelji housea nikako ne bi smjeli propustiti Body Soul u zagrebačkome DEPO klubu na kojem će zasvirati  trojica DJ-eva – Frx, Alen Oversound i Active Line Six. EBM, dark electro, futurepop, industrial, dark wave, i synth rasprostirat će se na dva floora Močvare iste noći povodom proslave pete godišnjice program Pure Electro, a sve vas časte upadom.
{youtube}eJN6jE5z4vc{/youtube}
 
Gjuro 2 u subotu nudi party EMC Trance Ecstasy na kojem će vas na putovanje kroz emocije progressive melodijama i brzim beatovima povesti Rfl, Niz i Nemir. U DEPO klubu vas u subotu dočekuju hard techno zvukovi za koje će se pobrinuti Brazilac DJ Lukas te domaće snage Teo Harouda i Blurix. Kao i svakog vikenda, i ovaj svoja vrata afterašima otvara F Club te vas u subotnje jutro za DJ pultom dočekuju Tin Koraš Sin i Kiki Militantna dok je nedjelja rezervirana samo za Kiki Militantnu.
{youtube}lr38erdkBO4{/youtube}
 
Što se nudi u ostalim  gradovima, odnosno klubovima, potražite u našem kalendaru, a ostanete li ipak kod kuće, predlažemo odličan dokumentarac “High Tech Soul : The Creation Of Techno Music” u kojem govore Juan Atkins, Kevin Saunderson, Derrick May, Richie Hawtin, Keith Tucker, Kenny Larkin, Jeff Mills, Carl Craig i Anthony Shake Shakir.
{youtube}TlDMoI0ExS8{/youtube}
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2