Skip to main content
  • Jason

Vikend preporuka – pobjedite strah od petka 13-og

Obećavajući partiji i gostovanja stranih DJ imena koncentrirana su ovog vikenda na subotu. Naglasak stavljamo na Tigu koji nastupa u zagrebačkom Aquariusu i kojeg ako imate mogućnosti ne bi ste smjeli propustiti. Dobar provod očekuje se i na  Exit promo partiju, a ne zaboravite ni RastRaft Fest.

Piše: 

Naslovna foto

Jason

Večerašnji izlazak nije ništa manje atraktivan, ostanite kući jedino pod uvjetom da ste nepopravljivo praznovjerni i plaši Vas stigma petka 13-og. Ako želite iskušati sudbinu i dokazati da je strah od tog datuma potpuno neopravdan , budite sigurni da se na oba floora Aquariusa A1 i A2 namjerava žestoko plesati. Diggarama net-label i organizacija po prvi put u Hrvatsku dovodi Jason Littlea i njegov prljavi zvuk. U hard technu će mu se na A1 flooru pridružiti DJ Zoky, Flame, DraCo & Blurix, dok na flooru A2 starta novi elektronski glazbeni program Distin Space koji će se odžavati svakog drugog petka. Sicko Disko ponovno u Sirupu promovira EXIT s DJ postavom: Marmat, Analogue Flash, Jan Krensin, P.D. Ricco, Cacadou Bang Bang i Mixel. „Ministarstvo Urbanog Ritma" pokreće party život u Širokom Brijegu i u klubu Flamingo u goste dovodi Gianni Motta i DJ Mhz (Beton) iz Mostara, dok će zagrijavanje obaviti dj Dadara iz Ljubuškog, a zatvaranje eventa širokobriježanin Andrey Escobar.

 
Ljubitelji dobre glazbe osim s Tigom kojeg najviše pamtimo po hitu Sunglasses at night, ali i brojnim electro-pop i house remiksima za Scissors Sisters, Felix Da Housecat, LCD Soundsystem i Boyz Noize, na svoje će doći i ako u subotu odaberu promotivni labels night party u Sirupu. Sergej promovira Home Made Electronicu, Pete Dux nedavno pokrenuti UES Records, a Zero svoj  Bondage. U Boogaloou će večer uljepšati najdraža nam gošća iz Češke La Di Da uz podršku legendarnog Maryja i Ceta. U Staroj klaonici će festival Nasipavanje izredati imena domaće DJ scene – Virgin Helena, Mario De Bellis, Dejan Milićević, Ivan Mastermix , Active & Alen, Ričard Riki Dobranić, Crazy Kid. Naglašavamo da je party humanitarnog karaktera. Techno artiljerija slavi 100-to izdanje na svom labelu u Vodicama ( Ispod Okita ) na Open Air Partyju uz grčku techno ikonu Axel Karakasisa. Uz Axela očekuje vas i jaka domaća postava koju čine Omega Drive, Silvio Hrabar, Zorro, Dwight Glove i Tomy. Večeras počinje i RastRaft festival u Slunju gdje možete spojiti ekstremne sportove, prekrasnu prirodu i dobru glazbu.
 

Za svaki slučaj klonite se ogledala, ako ugledate crnu mačku, odmah promjenite smjer, ne mjenjajte posteljinu i pravac na neku zabavu, jer prava bi nesreća bila da prespavate ovaj vikend.

 

 

dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2