Skip to main content
  • 2.12.2011.

Vikend preporuka – UES jubilej i Illectricity finale

Jubilarnu 20. epizodu UES proslavlja ovu  subotu na Zagrebačkom velesajmu uz Sébastien Légera i Ramona Tapiu, a Illectricity festival ulazi u finalnu večer.

United Electronic Sound ovoga puta predstavlja i službeni veliki after party sajma erotike „Eros 4 U“, uz Légera  kao jednog od najzaposlenijih producenata u elektronskom svijetu glazbe i Tapiu koji je svojim prepoznatljivim grooveom osvojio vrh europske tech-house scene, te domaćine Blacksoul, Pete Duxa i Cream. U ovakav line up uopće ne moramo sumnjati, baš kao ni u dvodnevni techno tulum u Klaonici gdje će uzdanici Machine Whisper labela ugostiti Tresor zvijezdu James Ruskina i neumorno predstaviti sve uzdanike svog labela i njihove talente. Za strance  s putovnicom ulaz je besplatan, a ni za domaće plesače cijena od 100 kn za dva dana festivala ne bi smjela biti previše novaca.  Sedmi Illectricity Festival ove subote ulazi u finale u Pogonu Jedinstvo uz gostujuću glazbenu podlogu Machinedruma (USA), Pearson Sound aka Ramadanmana (UK), Solar Bearsa (IR) i Waitapu , dok će zatvaranje odraditi cfsn DJ-i.  Za video instalacije zadužena je jedna od ponajboljih ekipa u Hrvata pa i šire; liik, onoxo, .exe & klif.

Stereo MCs će u petak nastupiti u Domu sportova u Zagrebu, a u subotu u istoimenoj dvorani u Rijeci.  Splićani će imati priliku „zaljubiti se sutra“ jer hrvatski elektro bend Nipplepeople večeras napokon nastupa u klubu Kameleon. Osim UES-a i Illectricityja i Sicko Disko slavi u subotu. Marmat i ekipa napunili su četiri godine, a proslava je naravno u njihovoj rezidenciji Sirup. Po prvi put će domaća publika imati mogućnost poslušati producentski house dvojac Stereo Palma u zagrebačkom klubu Mansion na Jarunu. Aquarius revijalno nastavlja s uigranim programom Sound Designers uz Martyn Negra i Thaliu. Puljani se mogu zabaviti u klubu Podzemlje uz Tikach & Snapa, Jah Pants i Dr. Rusa. U Kameleonu je subota rezervirana za Solu.

Izgledi za dobru zabavu ovog vikenda su zajamčeni, pokrenite dobro rasploženje u pogon i provedite našu preporuku u djelo.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2