Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Više od 10 svjetskih imena dolazi na We Love Sound Open Air

Petak, 14 Veljača 2020

Prema riječima posjetitelja jedan od najljepših događaja pod otvorenim nebom Zagreba, objavio je vrijeme ovogodišnjeg održavanja.


Otvorenje zagrebačke ljetne sezone, a ujedno i četvrto izdanje We Love Sound Open Air događaja započet će već od popodnevnih sati u subotu, 6. lipnja 2020. godine na velikom jarunskom jezeru i to uz brojne novitete.I dok su i prethodnih godina mnogobrojni posjetitelji imali prilike uživati u nastupima nekih od najvećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe današnjice, poput Seth Troxlera, Loco Dicea, Dyed Soundoroma, Jackmastera, tINI, Fuse kolektiva, Shaun Reevesa, za ovu su godinu organizatori pripremili dvostruko više, pa će tako preko 10 imena svjetske elektroničke scene nastupiti u Zagrebu, na svake godine sve boljem - We Love Sound Open Airu.Osim programa kakav Zagreb do sada nije imao prilike čuti, organizatori su po prvi puta pripremili i dvije pozornice, jednu posebno namijenjenu za techno fanove.

Za najlojalnije posjetitelje osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po cijeni od samo 79 kn, a organizator je objavio i završnu cijenu ulaznica koja će iznositi 319 kn. Ova aktivacija imat će ograničeni rok, samo 5 dana od prijave, a moći će se ostvariti prijavom na službenoj stranici We Love Sounda www.we-love-sound.comOsim što svake godine u hrvatskoj prijestolnici okupe party goste iz cijele Hrvatske, regije a i susjednih europskih zemalja, organizatori We Love Sounda najavili su za ovu godinu iskustvo puno veće od plesa pod zvijezdama i u prirodnom okruženju - razne radionice i umjetničke instalacije koje će posjetiteljima omogućiti cjelodnevni boravak na zagrebačkom jarunskom jezeru.

Za sve novosti pratite We Love Sound na društvenim mrežama i webu:

Facebook event
Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/
Web: https://www.we-love-sound.com

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ VIBER ZAJEDNICI PUTEM VAŠIH MOBITELA 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli WE LOVE SOUND (@welovesound)

Više od 10 svjetskih imena dolazi na We Love Sound Open Air