Skip to main content
  • 28.08.2018.

Zadnja ljetna zora Aurore!

Da se zadereš "Auroraaa!!!" na nekom afteru grčkih božica pristupila bi ti starogrčka boginja zore… i pitala te što se dereš, dok joj riđi pramen poskakuje iznad iskrica u oku.

Piše: 


Iskre su pretjerivanje, bogovi i boginje su odavno sišli s Olimpa, ali zore ne posustaju od zametka zemaljskog pa tako ni Primošten nije iznimka, kao ni u njemu smješteni klub u kojem svitanja čekaš. Nakon fantastično sjajne sezone ljeta 2018., prag jeseni odjekuje pozdravima obalama i plesu na sniženim vršcima živinih ekstrema.

Svaka ekspanzija dio je ritma života i neminovno je slijedi skupljanje i smiraj, no svaki intro u smiraj počinje finalom. Baš jedan takav čeka te u Primoštenu 1. rujna na Aurora Closing Night  kada te kroz noć vode Metodi Hristov, Jon Rundell, Tommy DeClerque, a pridružuju im se Jock i Edy C.

Bugarska glazbena intuicija gospodina Hristova nosi na Balkan sve od mračnijeg obraza tech housea pa do sirovih neumornih perpetuirajuće nezaustavljivih house beatova.
{youtube}OxwLUt3i2jo{/youtube}

Ravno s tjemene kosti Intec Recordsa, Jon Rundell nosi svoju varijaciju elektroničkog, svoj istraživački modus počinjanja na čistini i slušanja kuda ga ton vodi kroz osobne evolucije tech housea, preko težih industrijskih sirovina warehouse techna, pa do elegantnih baza techno/techhouse križanja.
{youtube}K7mN_tc6HTQ{/youtube}

Tommy je gospodin uvezen nam preko susjedne granice sa Slovenijom, onaj koji nosi prava za hvaljenje za preko nekoliko EP-a na Intecu, koji je stajao na pozornicama Awakeningsa i odrastao preko granice u doba intenzivnog prvcata i utjecaja talijanske scene. Apsolutno uvjeren da su loše trake s dobrim zvukom i dalje loše, da je srce trake energetski potencijal, a ne brzina, Tommy već sprema listu gušta.

Zaplakao i zasvirao u muzikalnom ti domaćoj meki Splita, majstor svega techno i techouse, jedan od predvodnika nove generacije domaćih elektroničara globalno je poznati i lokalno odani Jock koji je već s 14 imao operativno techno znanje za pultom. Bilo je sasvim za očekivati da ako realnost ne ukrade san jednoga dana sjedne na Intec, Phobiq i lascivni Pornographic Recprds. Nekada se snovi ostvare.

Gospodin Cipurković, na osobnoj Edin, za prijatelje Edy, za tebe pod pultom Edy C. u Šibeniku je rođeni entuzijast koji sebe danas nalazi u funky technu s tech house i elektro izdancima i soničnim potpisom gotovo primalni tribal podtonova, a ujedno ponosno fura okolo vlasničke papire internacionalno hvaljenog i mega uspješnog techno Decodeda i minimal i tech house mu brata Decodeda Mini.

Pa klik ovdje po svoje karte jer nije baš svaki dan (noć) da pozdravljaš kraljicu jadranskih zora. Vrući ti zvučnici dragi naš i enjoy!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk