Baner
alt

Zagrebački house vikend!

Srijeda, 30 Rujan 2015

Cadenza kao glazbeni ukras, kao virtuozna solo eksplozija na kraju djela. Čini se prikladnim imenom za mjesto koje svoje noći upravo zvuku i posvećuje, a ovaj vikend štuju isključivo najbolji house.

 
Petak, 2. listopada, rezerviran je za nešto sofisticiranije uši koje će se zakačiti na sasvim novi Tease & Touch program. Svaki dodir osjećaš puno jače što se dulje gradi želja za kontaktom. Potrebe će biti utažene finim istančanim vokalnim houseom s Marinom Voyaom koji se nakon 16 izdanja T&T mikseva seli među plesače i ne staje do zore.

alt
 
Subota, 3. listopada, te pak povlači nazad u vakumu duboko u retro. Retro, remake i revival su nove kapelice u kojima se klanjaš bogovima zvuka, jer ono dobro se ne rasipa pod zubom vremena. Tako DJ Mark Bruzz, koji je uz Tom Buga i otvorio novu Cadenzu, u subotu postavlja Retrobeats. Glazbena retrospektiva prošetat će od najstarijih house klasika do novijih ostvarenja žanra sa samo jednim kriterijem, a to je kvaliteta.

alt
 
Upad na obje večeri ti je u potpunosti besplatan, jedino što je potrebno je da osobna kaže da si preko 21 godinu na planetu. Sparkiraj se pod krov housea, raskomoti se i uživaj!
Zagrebački house vikend!