alt

Zagrebački house vikend!

Srijeda, 30 Rujan 2015

Cadenza kao glazbeni ukras, kao virtuozna solo eksplozija na kraju djela. Čini se prikladnim imenom za mjesto koje svoje noći upravo zvuku i posvećuje, a ovaj vikend štuju isključivo najbolji house.

 
Petak, 2. listopada, rezerviran je za nešto sofisticiranije uši koje će se zakačiti na sasvim novi Tease & Touch program. Svaki dodir osjećaš puno jače što se dulje gradi želja za kontaktom. Potrebe će biti utažene finim istančanim vokalnim houseom s Marinom Voyaom koji se nakon 16 izdanja T&T mikseva seli među plesače i ne staje do zore.

alt
 
Subota, 3. listopada, te pak povlači nazad u vakumu duboko u retro. Retro, remake i revival su nove kapelice u kojima se klanjaš bogovima zvuka, jer ono dobro se ne rasipa pod zubom vremena. Tako DJ Mark Bruzz, koji je uz Tom Buga i otvorio novu Cadenzu, u subotu postavlja Retrobeats. Glazbena retrospektiva prošetat će od najstarijih house klasika do novijih ostvarenja žanra sa samo jednim kriterijem, a to je kvaliteta.

alt
 
Upad na obje večeri ti je u potpunosti besplatan, jedino što je potrebno je da osobna kaže da si preko 21 godinu na planetu. Sparkiraj se pod krov housea, raskomoti se i uživaj!
Zagrebački house vikend!