Skip to main content
  • 9.05.2019.

Zagrijavanje za Dimensions festival uz Broken English Club i ekstrakt

Tradicionalno, i to već šestu godinu za redom, zagrebački kolektiv ekstrakt organizira zagrijavanje za Dimensions festival koji će se ove godine, po posljednji put, održati na tvrđavi Punta Christo pored Pule, i do od 28. kolovoza do 1. rujna.

Piše: 


Ovog petka, 10. svibnja, u klub Aquarius kao glavni gost stiže legendarni britanski glazbenik Oliver Ho, koji je na sceni od 1996., i to sa svojim novim projektom Broken English Club.

Svoj label META osnovao je 1997. godine, a glazbu je osim toga izdavao na Blueprint-u, Surface-u i Drumcode-u. Dotičnog gospona smo imali priliku već dva puta slušati u Zagrebu, a njegov set iz 2000. godine u Tvornici na programu Stereo Studio nam je dugo ostao u posebnom sjećanju. Poslušajte u nastavku!

Ništa manje poseban nije niti njegov novi “wavey” projekt Broken English Club s kojim izbacuje fantastične trake na lejblovima Jealous God, Cititrax i L.I.E.S. Za napad na sva osjetila brinu se BTY logistic i njihov famozni Void Acoustics soundsystem!

Lokacija: Aquarius, Zagreb
Početak: 23:00h

Broken English Club (UK)
L.I.E.S.
Ekstrakt
Ganik | Labud | Mimi

70 kn do 01h, poslije 80 kn

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk