Baner

5 novih izdanja - vedriji horizonti, radiofonični retro pogled i zarazne bass dionice

Četvrtak, 30 Studeni 2017

Vrijeme je da se bacimo na nova izdanja koja su nedavno izbacila domaća imena. Odabrali smo 5 izdanja koja su nam zapela za uho pa je najbolje da i vas istima zarazimo. Svratit ćemo i do Dallas Recordsa, a vidjet ćemo i što se novoga skuhalo na domaćoj etiket DJ Go Cuta. Bacimo se na posao, a vi naćulite uši.

KAANE - Chicago (Original Mix) - Mala tvornica kvalitenog house zvuka, Disco Records Croatia ima novu traku, a radio se o KAANE-u. Za etiketu poznatog hrvatskog DJ-a Go Cuta, do sada su potpisivali Yakka i dBA. Mladi producent KAANE do sada je već imao par izdanja od kojih treba istaknuti MY Love For U koja je nagrađena 1. mjestom za hrvatski hit tjedna. Traka Chicago je klupskog izričaja sa finom dozom groove-a i vokala. Nakon remixa za duo Vlajić i Dedić nastavlja sa dobrim houseom.
 https://soundcloud.com/kaanemusic
https://www.facebook.com/kaanemusic/
http:// https://www.facebook.com/disco.hr/

Bordo - Sad Il' Nikad - Glazbeni projekt Bordo nastao je u listopadu 2016. godine, a sada predstavljamo novo izdanje sa Dallas Recordsa, radiofoničnu retro traku Sad Il' Nikad. Radi se o zaraznoj bass dionici uz vintage beat i električni retro pianu. Bordo žanrovski isprepliće modernu eksperimentalnu pop glazbu koja se vješto kreće između akustike i elektrike.


https://www.facebook.com/bordoprojekt/
https://www.facebook.com/DallasRecordsOfficialPage/

Lolacoaster - Gravity - Zagrebački bend Lolacoaster ima novo izdanje, a to je Gravity. Nakon prethodnih izleta u mračnije sfere elektronike, ovim singlom bend se vraća vedrijim horizontima.


https://lolacoaster.bandcamp.com/track/gravity
https://www.facebook.com/lolacoaster.band
https://www.instagram.com/lolacoaster.band/

Bonzai Basik Beats #372 (Radioshow 20 October 2017 - Week 42 - mixed by Cortex Thrill) - Cortex Thrill ima novi mix i to za Bonzai Basik Beats. Radi se o pionirima na hrvatskoj sceni. Česti su gosti na Bonzai-u, a prva suradnja seže u daleku 1994. godinu, čije su produkcije zapele i poznatom nizozemskom DJ-u Tiestu u njegovim ranijim trance danima. Odličan mix prepun progressive i trancey zvukova ponudit će vam osjećaj kako Cortex Thrill zvuči uživo.https://www.facebook.com/cortexthrill/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/bonzaiprogressive

Dua Lipa - New Rules (Arizen Remix) - Domaća smaga iz Splita, Arizen, ima novi remix za singl New Rules koju izvodi Dua Lipa. Radi se o izletu u future house vode koji je brzo proširio svoju vibru dalje i broji preko 150,000 pregleda.


https://www.facebook.com/arizendj/

5 novih izdanja - vedriji horizonti, radiofonični retro pogled i zarazne bass dionice