Skip to main content
  • 13.01.2018.

Diskografija Omnivoxa bogatija za novi Goa trance album ‘Surrender’

Nama prvi ovogodišnji kojega predstavljamo, a njegov treći studijski, u ovoj još uvijek novoj, ranoj fazi dvanaesto-mjesečne avanture 2018. godine izdan je Goa trance album kojega oformio, konstruirao i izgradio je Omnivox.

Piše: 

Davna 1994. bila je početak priče Tomislava Crnčića koji u zagrljaj pada Goa trance glazbi čiji je stanovnik više od 20 godina. Iako se u početku predstavljao kao Vox, danas glavom i bradom pred vama stoji kao Omnivox. Dana 10. siječnja biti će zapisan u njegov knjižici kao dan kada mu je izašao sada već treći studijski album, kojega je imenovao Surrender.

Priča oko ovog albuma započela je još prije 2 do 3 godine dok vjerojatno ni sam nije znao da će ovaj album jednoga dana ugledati svjetla pozornice. Tada je na trance pustolovinama svojih gaža testirao učinkovist traka. Ali prije godinu dana započeo je sa idejom kako je vrijeme da svoju diskografiju obogati sa novim albumom, koji je prije koji dan izašao kroz etiketu Goa Madness.

Naziv albuma Surrender dolazi iz smisla života u kojemu glavni faktor ima sudbina, koja je već odredila neke naše životne korake, te nama samima preostaje da odlučimo kojima ćemo se predati.

Goa ludilo se nastavlja, Omnivox je ovom prilikom u četiri zida svog studija otpustio kočnicu te nas vodi kroz putovanje 9 moćnih, pažljivo oblikovanih traka. Surrender mu je poslužio kao prikaz šireg spektra onoga što u danas ima za pokazati. Tako ga slušamo i osjećamo u ponekad melodičnim, ponekad acid, ponekad tribal izletima koje upotpunjuju istraživanja tamnih i uvijenih dimenzija.

>Omnivox na mrežama<
[FB]
[SC]
[Goa Madness Records]

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop