Skip to main content
  • 21.04.2020.

Dobrotvorna kompilacija digitalne etikete Luna The Cat iz Rijeke

Luna The Cat, digitalna etiketa iz Rijeke izdaje četvrtu dobrotvornu kompilaciju, ovaj put namijenjenu Prihvatilištu za pse / Društvu za zaštitu životinja Rijeka.

Piše: 


Sama kompilacija se sastoji od 20 singlica od producenata iz cijelog svijeta, te vas vodi kroz putovanje ambienta, downtempa, deepa i techna.

Sama udruga je neprofitna organizacija koja djeluje u Rijeci i okolici pridonosi zajednici pomažući napuštenim i izgubljenim životinjama. Udruga je osnovana 1993. godine i djeluje od tada stalnim porastom broja spašenih članova i životinja. Sklonište se nalazi na području Opcine Viškovo, na granici s gradom Kastav. Više informacija o udruzi i skloništu na www.zz-rijeka.org i www.facebook.com/zz.rijeka/

Udruga se u manjoj mjeri financira donacijama lokalnih uprava, a velikim dijelom donacijama poduzeća i gradanima. Budući da su troškovi vrlo visoki, potreba za financijskom pomoći je stalna i svaka donacija je od velike važnosti. Sklonište djeluje na dobrovoljnoj osnovi, tako da se sva prikupljena sredstva troše na hranu i veterinarske troškove. Sav prihod od kompilacije ide direktno samoj udruzi.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2