Skip to main content
  • 20.06.2019.

Drugi dio albuma Dejana Milićevića – Underground Sessions

Dejan Milićević jedan je od najtalentiranijih regionalnih DJ-eva koji se sa svojom dvadesetogodišnjom karijerom može pohvaliti nastupima po cijeloj Europi, Aziji i Južnoj Americi.

Piše: 


Iza sebe ima više od 80 izdanja na raznim etiketama od Recycled Loopsa, Plastic Citya pa do činjenice da je i sam vlasnik etikete po imenu Tit Zero Recordings. Njegovo izdanje „Underground Sessions Part 1“ sastoji se od 3 trake – Sax, Reset i Chordial.

Part 2 sadrži dvije Dejanove trake "Hello Mulero" i "Dont Know Shit", a na izdanju se nalazi i remix trake Hello Mulero za koju se pobrinuo njegov dobar prijatelj iz Slovenije – Veztax.

Dejan Milićević jedan je od brojnih izvođača koji vrte na ovogodišnjem izdanju Lovefesta u Vrnjačkoj Banji od 1. do 3. kolovoza. Dolaze još i Richie Hawtin, Joseph Capriati, Marco Carola, Jamie Jones, Seth Troxler, The Martinez Brothers i mnogi drugi. Pogledajte cijeli line up ovdje. Ulaznice su u prodaji na Gigstix ili na službenoj web stranici festivala ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2