Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Drumcode slavi 250. izdanje remiksom techno albuma Kevina Saundersona

Utorak, 05 Listopad 2021

Projekt je nastao kao suradnja osnivača labela Adama Beyera i pionira Detroit techna Kevina Saundersona


Prvog listopada techno label Drumcode objavio je 'Re: Generate', remiks techno albuma Saundersonovog legendarnog nadimka E-Dancer, povodom svog jubilarnog 250. izdanjaE-Dancer je projekt koji je Kevin još u zlatno doba scene nazivao "more underground". Izdanje sadrži reinterpretacije albuma E-Dancera 'Heavenly' iz 1998. od strane Beyera, Roberta Hooda, DJ Bonea, Funk D`Voida, Len Fakia, Amelie Lens i drugih.

"Zaista sam zadovoljan što za 250. izdanje Drumcodea dolazimo s moćnim paketom glazbe respektabilnih producenata", rekao je Beyer.

"Ikonički album "Heavenly" E-Dancera bio je odlučujući trenutak u povijesti elektroničke glazbe."

"Toliko je utjecaja preuzeto iz Kevinove glazbe u tom razdoblju koje još uvijek čujete u mnogim pjesmama Drumcodea koje se objavljuju danas. Osjećaj je sjajan udahnuti novi život ovim bezvremenskim pjesmama i ovdje predstaviti njihova uzbudljiva i nova tumačenja".

Saunderson je dodao: "Razlog zbog kojeg sam osjetio potrebu za snimanjem ovakvog albuma je snažna prisutnost i utjecaj ovih pjesama iz 90-ih na toliko različitih producenata, DJ-a, umjetnika i žanrova glazbe. To je zapis koji će uvijek imati dugotrajno mjesto u mom srcu."

Drumcode slavi 250. izdanje remiksom techno albuma Kevina Saundersona