Skip to main content

Kraundler ima tri nova izdanja u listopadu

U vrijeme korone kada se održalo jako malo partya i rijetko koji festival, glazbeni producenti su imali nešto više vremena za produkciju nove glazbe.

Piše: 


Jedan od njih je i naš Kraundler, kojemu je ovoga listopada izašlo tri nova izdanja.

"12. listopada su mi izašla dva izdanja. “Reaper EP” izdanje koje sam napravio za španjolski “Reload Records”, koji je u vlasništvu The Yellowheadsa, je zapravo moje treće izdanje na tom labelu. Započeo sam ga raditi još prošloga ljeta, a raniju verziju “Phantom” trake s tog EP-a su slušatelji mogli čuti na prošlogodišnjem Forestland Festivalu. Ovoga proljeća finalizirao sam dvije trake za taj label", ističe Kraundler.

Još jedno izdanje izašlo je 12. listopada, “Magical Moment EP” je nešto malo mekšeg karaktera. Ovaj EP napravio sam ovoga proljeća kada je trajala karantena i izdano je na slovenskom “Free Spirit Recordsu”, kaže Kraundler.

"Za taj label napravio sam i jedan remix s kojim sam iznimno zadovoljan. Spoj melodije, energičnosti, acid bass linije i vokala. Unatoč malo partya uspio sam ovoga ljeta pustiti taj remix na Underground Fusion partyu u Varaždinu gdje je bila odlična reakcija publike, što je uvijek odličan znak da traka funkcionira", za kraj će Kraundler.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2