Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Lock Pick EP je novo izdanje Ivana Komlinovića za Aceton Music

Srijeda, 29 Prosinac 2021

Iskusni techno majstor Ivan Komlinovic, koji iza sebe ima desetke izdanja, nastalih u više od dvadeset godina producentskog rada, za Aceton Music (Absolute Croatian Electronic) EP servira tri nove stvari i jedan remix.


Sa svojim masivnim bass lineom, naslovna Go Cup je kao stvorena za big floor i sigurno će naći svoje mjesto u mnogim playlistama. Lock Pick, sa svojim bogatijim aranžmanom, svoje će mjesto naći kako u klupskom okruženju, tako i na big flooru. To je stvar koju ćete svirati i u house setu, gdje će se odlično uklopiti. Lock Pick je odlična techno stvar, kroz koju vodi suptilni bass-line i ima odličan drive.Spark Plug je skriveni dragulj ovog EP-a

Ritmička struktura ove stvari u sebi nosi prepoznatljivi zvučni potpis koji dolazi iz analognih ritam mašina koje koristi Komlinović. Poluzatvorene hi-hat činele uvlače u groove, skladno upadajući između udarca bas bubnja. Pravo uzbuđenje kreće s prvim akordima synthesizera koji se polako transformira i prelazi u kulminaciju u kojoj se osjeća utjecaj Surgeona.Četvrta stvar na ovom EP-u je sessiondiggerov re-shape za Lock Pick. Multiplicirane bas linije u osnovnom ritmu, kao i pomalo izvrnuti osnovni elementi podižu uzbuđenje u ovoj obradi, koje u konačnici daje groove koji kao da dolazi od automobilskog motora s očitom namjerom da postigne kulminaciju dance floora.

Lock Pick EP je novo izdanje Ivana Komlinovića za Aceton Music