Skip to main content
  • 29.12.2021.

Lock Pick EP je novo izdanje Ivana Komlinovića za Aceton Music

Iskusni techno majstor Ivan Komlinovic, koji iza sebe ima desetke izdanja, nastalih u više od dvadeset godina producentskog rada, za Aceton Music (Absolute Croatian Electronic) EP servira tri nove stvari i jedan remix.

Piše: 


Sa svojim masivnim bass lineom, naslovna Go Cup je kao stvorena za big floor i sigurno će naći svoje mjesto u mnogim playlistama. Lock Pick, sa svojim bogatijim aranžmanom, svoje će mjesto naći kako u klupskom okruženju, tako i na big flooru. To je stvar koju ćete svirati i u house setu, gdje će se odlično uklopiti. Lock Pick je odlična techno stvar, kroz koju vodi suptilni bass-line i ima odličan drive.

Spark Plug je skriveni dragulj ovog EP-a

Ritmička struktura ove stvari u sebi nosi prepoznatljivi zvučni potpis koji dolazi iz analognih ritam mašina koje koristi Komlinović. Poluzatvorene hi-hat činele uvlače u groove, skladno upadajući između udarca bas bubnja. Pravo uzbuđenje kreće s prvim akordima synthesizera koji se polako transformira i prelazi u kulminaciju u kojoj se osjeća utjecaj Surgeona.

Četvrta stvar na ovom EP-u je sessiondiggerov re-shape za Lock Pick. Multiplicirane bas linije u osnovnom ritmu, kao i pomalo izvrnuti osnovni elementi podižu uzbuđenje u ovoj obradi, koje u konačnici daje groove koji kao da dolazi od automobilskog motora s očitom namjerom da postigne kulminaciju dance floora.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop