Skip to main content
  • 7.06.2017.

Marc Grabber i Andrea Ljekaj za Nightcolours Recordings!

Kada Marc Grabber grabi naprijed ugrabi nešto sasvim sočno za uho i priliku za novo izdanje, ovoga puta s nokturnlano obojenog, u sasvim specifičnu emociju umotanog, Nightcolours Recordingsa, svježe ispod preše 22. svibnja.


Marc Grabber poznat je svijetu kao renomirani producent, promotor i DJ koji stoji iza organizacije Valkana Beach Festivala. Uz svoje house godine, u kojima ga je put vodio na europske turneje uz velikane poput Circulation, Pete Gooding, Harisa Čustovića, Da Fresha, Partito Jesus Comunista (Dobrilla), Deep Disha i Global Unerground, sklon je ujedno i i iskoračiti iz housea u glazbene eksperimente pa nastaju projekti poput Dalmatian Dub (Tomec & Grabber / Downtempo / World) , Golem (Alternative) & Manouche (Electro swing).

Imena "Haru" i kao 19. izdanje Nightcolours Recordingsa, EP je ranu podršku već usisao od ekipe kao što su Dj Harvey, Hernan Cattaneo, Erick Morillo, Eelke Kleijn, Kiki, Andrew Grant, Nick Warren, Danny Tenaglia, Anderson Noise, Habischman, Cevin Fisher, Alann Leves, Chris Fortier, Just Her, Greg Pidcock, Scott Lewis, Simone Liberali, Denney, Marc Poppcke, Marc Depulse, Paco Osuna i kolektivnih slivova poput Underground Tel Aviv, Deep House Amsterdam, Kiss FM… Ovo nije ništa neobično uštimaš li svoje metronome na potrage za sjajnim deep vokalom i imaš li goreće inklinacije za domaće remixeve, jer u pozadini stoji i Andrea Ljekaj.

Andrea melodiju na ivici manije proganjanja i bipolarnog vodi kroz uslojavanje syntha, samo da bi oderao sve što je smatrao nepotrebnim i ostavi kostur trake da pleše sam za sebe u atmosferičnoj šetnji opskurnog chilla. Kao oksimoronsko opuštanje u paranoji na potpornjima 4/4 beata.

Pa na meku glazbenu narančastost SoundCouda ili pak po svoj primjerak na Beatport soničnu luku. Enjoy!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk