Skip to main content
  • 6.08.2019.

Mihai Popoviciu remiksirao Tomu R za hrvatski Sit Down Recordings

Tamo gdje svjetlost ljubi mrak, gdje dan i noć žive u simbiozi, gdje yin susreće yang stoji linija sjene.

Piše: 


Nikada nije bilo u vezi svjetla ili mraka, uvijek je bilo u vezi ove tanke linije koja ih razdvaja jer ništa nije u potpunosti svijetlo niti u potpunosti tamno. Pa u hibridiziranju luxa i njihova odsustva Tome R i Juri Paik pripremaju novi EP "Shadow Line" koji će ekskluzivno na Beatportu izaći 19. kolovoza sa vlastitog Sit Down Recordingsa. Spora hrana želi da sjedneš i jedeš, spora glazba kaže – sjedni, raskomoti se i slušaj.

Uspješni label nastao kroz tri para vrijednih dlanova, onih Tome R-a (Tomislava Abaze), Juri Paika (Jurice Vuljana) i Herviesa (Hrvoja Kotarca), prima tako u svoje redove naj elektroničara Rumunjske Mihaia Popoviciua  pod okriljem labea kao što su Cyclic, Highgrade, Poker Flat i Bondage, te hvaljenog mu kolegu Lauhausa s Great Stuffa, Danse Cluba, 20'20Visiona, Viva Musica i Upon You, koji svojim estetskim okusom na sjenoviti EP pridonose remixevima originalnih traka suosnivača Tome R-a i Juri Paika. Dva velika globalna glazbenika izdaju sa Sit Down, a Tome R sam može se ujedno  pohvaliti potpisom na točkastoj liniji ugovora s Cyclicom.

Tome R – Shadow Line EP SDR019 izaći će kao poker traka te će s ovdje pojaviti originalna (i naslovna) traka koju potpisuje Tome R "Shadow Line", njen remix s Mihaiovim potpisom, kolaboracija suosnivača Tome R-a i Juri Paika imena "Lost Soul", te Lauhausov remix izgubljene duše.

Tracklist:
Tome R – Shadow Line (Original Mix)
Tome R – Shadow Line (Mihai Popoviciu Remix)
Tome R,Juri Paik – Lost Soul (Original Mix)
Tome R,Juri Paik – Lost Soul (Lauhaus Remix)

Stani u niski start i pričekaj 19. kolovoza na Beatportu, ugrabi svoje izdanje, uživaj i pleši pleši pleši.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk