Baner

Novi kreativni izričaji Paola Fanellia

Četvrtak, 05 Ožujak 2020

Rodom iz Italije, Paolo Fanelli u ranoj je dobi pronašao nit kojom želi oblikovati ostatak svog života.


Glazba je bacila kuku, zgrabila njegovo srce i odrasla u tijelu onoga što je Paolo danas, a u elektronici je angažiran još od tinejdžerskih dana.U to vrijeme, Paolo se susreće sa amiga-demo scenom, a krajem 90-ih svoj entuzijazam usmjerava u konkretne korake na sceni.


 
Fanelli je svoj životni prostor opsesivno ispunio raznovrsnom opremom i kroz taj proces igre, kroz improvizaciju i kreativnost, stvoreni su prvi beatovi, trake i remiksevi.Uvijek u potrazi za novim zvukom, pridaje prednost novije proizvodnje, istovremeno ne zaboravljajući korijene elektronike.Njegov stil može se opisati kao mješavina minimal techna & deep-techa s puno old-school remixa koji daje čisti plesni ritam s toplom bass melodijom.U svojim nastupima voli vidjeti publiku kako uživa u ritmu i zvukovima njegovih traka dok vlada u svom stilu, pronalazeći najveću inspiraciju za rad u ovom kreativnom izričaju.Za Paola se u procesu kreativne komunikacije s publikom krije ljepota elektroničke glazbe.

Etikete na kojima je izdavao:  Mt Musik /Kryptofabbrikk /Hamburg Aufnahamen /Zuno / Future Sonic Media / Minili New York Music/Glowworm / Marba / Neele / Breed /Eichtal /Re:Vibe Audio / Dark Gadgets Recordings /      Iduća izdanja Endless Love, Dark Visions EP, Panic EP za izdavačku kuću MT Musik

Poslušati ga možete i na 11. godišnjici Angel Dusta 7.3. u Depo klubu. Cijena ulaznice: 20kn prije ponoći, 30kn nakon ponoći.

Novi kreativni izričaji Paola Fanellia