Novo izdanje Stefanica na osmom mjestu prestižne Weekend Weapons ljestvice

Ponedjeljak, 02 Studeni 2020

Nakon što je Stefanic, zagrebački DJ i producent, izdao dva remiksa za domaću house etiketu Dobar House, napokon ga slušamo u EP izdanju s pjesmom 'Price For Peace' u dvije vrhunske verzije.


Vodeći online dućan za house glazbu, Traxsource, je 'Price For Peace' smjestio na visoko osmo mjesto svoje prestižne Weekend Weapons ljestvice kojom svakog petka predstavljaju najbolja nova izdanja, a alternativna verzija iste pjesme završila je na 64. mjestu.

Podrška stiže i od osnivača legendarne house etikete Soulfuric, Briana Tapperta, koji je Price For Peace uvrstio u svoj DJ chart. Price For Peace je ozbiljan house paket koji odiše pozitivnim soul elementima u tzv. Optimistic Mixu, dok u Pessimistic Mixu možemo vidjeti i drugu stranu koja se fokusira na mračnije underground prostore.U obje verzije vokal je u središtu pozornosti - s "optimističnom" verzijom dolazi kao olakšanje koje savršeno nadopunjuje akorde i atmosferu pjesme, dok u pesimističnom miksu vidimo i drugu stranu - dok i dalje plešemo u mračnoj stroboskopom osvijetljenoj sobi.Izdanje je trenutno ekskluzivno dostupno na Traxsource.com, dok na Spotify, Beatport, Deezer i ostale streaming i download servise stiže 13. studenog.

Novo izdanje Stefanica na osmom mjestu prestižne Weekend Weapons ljestvice