Skip to main content

Novo izdanje Stefanica na osmom mjestu prestižne Weekend Weapons ljestvice

Nakon što je Stefanic, zagrebački DJ i producent, izdao dva remiksa za domaću house etiketu Dobar House, napokon ga slušamo u EP izdanju s pjesmom 'Price For Peace' u dvije vrhunske verzije.

Piše: 


Vodeći online dućan za house glazbu, Traxsource, je 'Price For Peace' smjestio na visoko osmo mjesto svoje prestižne Weekend Weapons ljestvice kojom svakog petka predstavljaju najbolja nova izdanja, a alternativna verzija iste pjesme završila je na 64. mjestu.

Podrška stiže i od osnivača legendarne house etikete Soulfuric, Briana Tapperta, koji je Price For Peace uvrstio u svoj DJ chart. Price For Peace je ozbiljan house paket koji odiše pozitivnim soul elementima u tzv. Optimistic Mixu, dok u Pessimistic Mixu možemo vidjeti i drugu stranu koja se fokusira na mračnije underground prostore.

U obje verzije vokal je u središtu pozornosti – s "optimističnom" verzijom dolazi kao olakšanje koje savršeno nadopunjuje akorde i atmosferu pjesme, dok u pesimističnom miksu vidimo i drugu stranu – dok i dalje plešemo u mračnoj stroboskopom osvijetljenoj sobi.

Izdanje je trenutno ekskluzivno dostupno na Traxsource.com, dok na Spotify, Beatport, Deezer i ostale streaming i download servise stiže 13. studenog.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2