Baner

Poslušajte kako zvuči pomrčina Mjeseca hrvatskog producentskog dvojca

Utorak, 06 Studeni 2018

Cortex Thrill (Ivo T. Montina i Sven Gleđa), pioniri elektroničke glazbe i jedna od najdugovječnijih trance i progressive house grupa u Hrvatskoj s dosadašnja dva albuma za strane izdavače, objavili su sedmi singl (uz brojne remixeve i kompilacije) za svoju matičnu kuću Bonzai Records.


U pitanju je renomirana dugogodišnja kuća koja je postala sinonim trance i progressive glazbe još 90-ih godina, a za koju je ovaj dvojac počeo raditi još prije 25 godina.Novi singl „Eclipticum“ može se okarakterizirati kao mračni progressive house sa elementima trancea i electro glazbe. Uz originalni mix na izdanju se mogu pronaći i remixevi Gabriela Westa & Ricarda Piedre, čiji se uraci redovno nalaze na top listama progressive zvuka, te hrvatski producenata i DJ-a Damira Ludviga i Roberta Grizila.Ovo izdanje je ozbiljan kandidat i za nominaciju za dodjelu nagrada Bonzai Recordsa koja će biti organizirana u svibnju sljedeće godine.

"Vrhunska produkcija uz ambijentalni ugođaj, klupski worldwide hit. Izdvajam Gabriel West & Ricardo Piedra remix dok Damir Ludvig remix ima vrlo inteligentan intro. Pomalo me asocira na neke Aphex Twin radove. Naravno, za mene je ovo elektronički single godine." - Slavin Balen (Aktualni dobitnik nagrade "Ambasador" za životno djelo)

Poslušajte kako zvuči pomrčina Mjeseca hrvatskog producentskog dvojca