Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Prva zajednička ploča Insolate i Sare Renar

Četvrtak, 25 Veljača 2021

Svjetski renomirana DJ-ica i producentica techna Insolate i jedna od hrabrijih regionalnih kantautorica Sara Renar imaju prvu zajedničku ploču ‘Hyperventilation’.


Rezultat ove naoko neočekivane suradnje su 22 minute glazbenog istraživanja individualnih i kolektivnih anksioznosti.Ploča je nastala netom prije pandemije, pa njezin naslov zvuči prilično proročanski. Objavljena je na berlinskom labelu Megastructure, a najavio ju je i muzičar Joey Blush, koji nastupa pod imenom Blush Response.


Atmosferični deep kojeg stvara Insolate sudara se s proganjajućim vokalima Sare Renar i vodi slušatelja na putovanje u kojem je temeljito potresen, ali i dalje zadržava nadu da će jutro donijeti olakšanje,’ stoji u priopćenju za medije. Ploča izlazi početkom ožujka, i to u dva oblika; na klasičnijem crnom vinilu te u limitiranom crvenom izdanju. Prednarudžbe su dostupne ovdje.Inače, Insolate i Sara su već surađivale. Zajedno su napravile pjesmu ‘No Room in Heaven’ i Mistakes Make Us Human koje su izašle na Insolate-inom debitantskom albumu ‘Order is Chaos’. Nominiran je i za "Album godine" na Ambasadoru 2020.