Skip to main content
  • 27.09.2022.

Prvo produkcijsko ostvarenje voljene Dee na headroom rec. etiketi

Zadivljujući produkcijski debi Dee stiže iz dubine njene duše. Sa mjesta gde je čista ljubav prema glazbi esencija i neophodnost

Piše: 


Ovaj EP po nazivom ‘’Changes’’ broji tri trake kroz koje se Dee vješto igra sa žanrovima i definitivno uspjeva kod slušatelja probuditi duboko skrivene emocije.

''AWGE'' započinje udarnim ritmom u kombinaciji sa atmosferskim motivima. Bas je smanjen i jasan u svom minimalizmu. Od jednostavnog zvuka do potpunog kompleksnog aranžmana osvježavajućih zvukova, prelaz se događa potpuno prirodno i skoro neprimjetno.

Zagarantirani su osmjesi na dancefloor-u!

Uz ''Distant Chemistry'' potpuno se prepuštamo njenom magičnom tijeku. Pokreće priču uz dašak razigranog električnog klavira i blagih melodijskih padova. Prelaz perkusionista uz vokale praćene fantastičnim gudačkim aranžmanima zaokružuju ovu impresivnu glazbenu avanturu. Dee nas lako podiže i vodi sa sobom u sanjivi svijet plesnog podija.

‘’F23’’ lebdi između uzbudljivog dub techno bangera i techno/house hibrida. Ovo predstavlja zapravo jednu elegantnu himnu. Savršena je za najintenzivnije momente partya. Ova traka će vas definitvno natjerati da bacite svoje šake u zrak.

Uživajte u zadivljujućem prvom produkcijskom ostvarenju Dee i podržite headroom rec. slušanjem izdanja na streaming platformama (Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal itd.) ili kupovinom na Bandcamp-u, Beatport-u itd.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2