Skip to main content
  • 17.06.2019.

Ricardo Villalobos i noćne more

Ne, nije uzurpacija REM faze moždanim trikovima grozomornih priviđenja, već dva nova remixa Nightmares On Wax trake.

Piše: 


Jedine prihvatljive noćne more upravo su one na vosku koje postaju sasvim ugodna realnost za plesno nastrojenog tebe. Najpoznatiji Ricardo elektroničkog, nakon izdavanja vlastitog EP-a "Mandela Move"  u veljači, uzeo je pastoralnom idilom imenovanu traku "Back To Nature" i stvorio dva duga predljetna remixa, jedan od 10 i jedan od 16 minuta, koji su u zvučno rođeni s Warp Recordsa. Originalna "Back To Nature" traka izašla je 2018. kao prva traka Nightmares on Wax-ovog "Shape The Future" EP-a.

Preview trak možete čuti na ovom linku.

"Lobos On Wax House Mix" and the "Back To Earth Mix," uključuju suradnju s Kuauhtli Vasquezom i Wixárika Tribe. Prva traka podnaslova je "Lobos On Wax House Mix", a druga šeće uhom pod nomenklaturom "Ricardo Villalobos Back To Earth Mix". Uho ovom dualnom remix sustavu slobodno posudi ovdje ili pakskokni na Warp Records i uživaj. Preslušaj si domaću zadaću jer sreća tvoja da ćeš i ove godine sada već ugodno tradicionalno, i jednako sjajno genijalno kao i prvi puta, slušati Ricarda pod binama Sonus-a. Sasvim netipičan u svom gotovo nezemaljskom ignoriranju bilo čega što se smatra nužnošću digitalne prisutnosti slavnih, zanima ga samo glazba, ne posjeduje email, nisu mu dragi intervjui i suzdržan je prema digitalnim mrežama i generalno www – u.

Umjesto digitalnog ovoga ljeta Ricardu daj stvarni high five na sedmom izdanju onoga što se čini da će biti najveći Sonus do sada, porazasipan najplesnijom jadranskom plažom Zrća od 18. do 23. kolovoza, a na otok janjadi, sira i bure ove godine će pristići horde plesača iz 65 zemalja. Sasvimje moguće da jaganjci utihnu jer ih Sonus nadglasa. Pa izvoli, skokni po regionalke za, po glasovima publike same, Ambasadorov najbolji hrvatski festival ovdje, a sav bitan info i novitete osjeti se slobodnim istražiti u društvenom bazenu niže.

Facebook:
https://www.facebook.com/insoundwetrust/   

Instagram:
https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/2361433433929556/

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2