Skip to main content
  • 20.12.2016.

Volster s novim EP-jem na Shelter Recordsu!

Zatekneš li se kako su tvoji unutarnji metronomi poprilično uštimani na atmosferični techno tada zasigurno već poznaješ Marka Dakovića, koji se u mraku i strukturiranoj buci mašina odziva na ime Volster.

 
Techno gospodin i odnedavna vlasnik Ambasadora za naj vinilno izdanje, u posljednjih nekoliko godina iz sjene je stupio na svjetlo postajući sve zapaženija figura domaće scene sa svakim krdom stopala u čije noći se infiltrirao na podijima. Imaš više prstiju, preko nekoliko digitusa kako bi mogao zagrabiti i u više pita pa smo tako Volstera uhvatili u produkciji, DJ-ingu, organizaciji, a ujedno i kao pokretača Out of Place vinyl labela s našom vlastitom Insolate (Miss Sunshine).
 

 
Od '99 se pušta u ruke techno ljubavnici i prvi produkcijski zvučni eksperimenti našli su svoj dom na labelima poput Monocline-a, Microfreak-a, Fach Recordsa i Evasion Room-a. Slijedeći note put ga je često odveo pod berlinski svod, a nalaziš ga i kao pokretačku silu iza TRAUM večeri. 

 
No danas smo ovdje da bi podijelili Volsterovu sreću uoči nadolaska novog REV EP-ja koji će se u veljači skućiti na Shelter Records labelu dragog mu kolege i prijatelja Stephena Mahoneya  kojem zahvaljuje što je uložio toliko truda u izdavanje vinilke. No to nije sve. Ne, nećete dobiti set noževa za odreske već još jednu informaciju, a to je da je EP kolaboracija koja nastaje uz umjetnika Aubreya koji je za njega stvorio dvije trake, unaprijed predodređene za preuzimanje noći u središtu podija.  Pa dok nestrpljivo čekaš veljaču, skini oštricu čežnje skokom na službeni SoundCloud ovog Osječanina i uživaj!
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk