Skip to main content
  • 12.02.2021.

Zagrijavanje za vikend uz nova izdanja Mladena Tomića

Bedroom records nas je početkom ove godine iznenadio sa techno izdanjem „The Rule of Friday“ i „Free Drill“ u produkciji Mladena Tomića.

Piše: 


Sastoji se od dvije originalne trake i jednog remixa Fer BR-a na traku „The Rule of Friday“. The Bedroom records kao izdavačka kuća poznata je po jedinstvenom dizajnerskom pristupu svakog projekta. Specijalni gost dizajner ovog izdanja je umjetnik TrippieSteff iz Berlina čija nadrealna živopisna animacija predstavlja kompoziciju letećeg oka zvanog Matryoshka.

Nakon uspješno odrađenih nastupa pod organizacijom Bedrooma, Mladen Tomić (inače suvlasnik Night Light Recordsa) uspio je donijeti očaravajuću odiseju ravno u središte uma s trakom „The Rule of Friday“ koji dolazi kao prva traka ovog izdanja. Uključuje se s teškim ritmom, dopadljivom melodijom, čineći smjesu s emocionalnim ozračjem na plesnom podiju i dalje.

Umjetnik nove serije španjolskih producenata i izvođač remixa „The Rule of Friday“, Fer BR otkriva tehnološku suštinu pjesme zajedno s low-end prilozima dizajniranima kako bi čarolija trajala dugo i snažno. Groovy ritmovi, pumping kick, razigrana osnovna linija, pomiješani su u novu uzbudljivu verziju, a vokalni rezovi savršeno su se raščlanili na traku, što ostavlja nezaboravan utjecaj na slušatelje.

Kroz izvanredne istraživačke zvukove i dubine do zadivljujućih ritmova koje Mladen Tomić stvara na „Fire Drill“ nema premca. Mračan i brz ritam tijekom cijele izvedbe, duboki bas pomiješan sa izmjenom visine tona, novi misteriozni FX zvukovi i zvučne strukture zajamčeno da pokreću um, tijelo i dušu.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2