Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

10 godina nezavisnog kulturnog centra Azimut u Šibeniku

S prvim danima veljače iz nezavisnog kulturnog centra / kluba Azimut u Šibeniku odlične vijesti

Piše: 

Počinje još jedna koncertna sezona i to slavljenička

Poznati šibenski klub slavi deset godina postojanja, stvaranja i inspiriranja pa povodom desetog rođendana sprema seriju koncerta do kraja godine pod nazivom „10 za 10“. Rođendansko slavlje otvara Lu Jakelić u subotu, 25. veljače, koncertnom promocijom albuma „Šesto čulo“. Veliki rođendanski koncert očekuje se u ožujku, a rođendanski glazbeni program traje do kraja 2023..


Foto Nino Solić

GLAZBENICA S VRHA TOP LISTA

Započetu godinu u nezavisnom kulturnom centru  Azimut namjeravaju provesti u slavljeničkoj atmosferi povodom 10 godina uspješnog rada. Štoviše, kad naglasimo da je riječ o mjestu koje njeguje nezavisne kulturne programe iz sfere glazbe, likovne umjetnosti te književnosti pa i šire, onda govorimo o više nego uspješnih deset godina neprekinutog rada jer Azimut, kao kulturni centar, s radom nije prestao ni u doba pandemije Covida-19.

GLAZBENA FEŠTA UZ NEPONOVLJIVI CHUI

CHUI, višestruko nagrađivani glazbenici iz Zagreba, dobitnici Porina, vraćaju se u Šibenik kako proslavili Azimutovih deset godina postojanja. CHUI su nedavno rasprodali koncert u zagrebačkom Petom kupeu, još jednom oduševili publiku i otvorili im apetite za još. Novi koncert spremaju za Šibenik u okviru programa „10 za 10“.

CHUI su jedan od izvođača iz slavljeničkog programa „10 za 10“ u koji su se zasad upisali još i Sara Renar, Repetitor, BluVinil, EKV Krug te Don Antonio & The Graces.

Deseti rođendan Azimut će proslaviti velikim, središnjim koncertom u ožujku, a u međuvremenu publika može uživati u šarolikom kulturno – glazbenom programu koji uključuje i koncerte iz programa „Nevidljive scene“ poput beogradskog benda, predvodnika novog alternativnog zvuka – Vizelj. Koncert je na rasporedu 11. veljače, subota. Pridružite se i budite dio #azimutovihdeset

 

john digweed 1
Vezani članci
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 2