Skip to main content
  • Bitchblack
  • 3.03.2010.

10 godina slavi Bitchblack

Prvo klupska večer a onda i booking agencija Bitchblack pod vodstvom Torresa 19. i 20. ovog mjeseca slavi 10 godina postojanja.

Piše: 

Naslovna foto

Bitchblack

Rođendanski partiji s odličnim line-up-om na dva plesna podija održat će se u klubovima Satir (Zadar) te Lazareti (Dubrovnik). Dobili smo pojedinosti oko dubrovačkog partija koji je za Bitchblack ipak centralni dio proslave.

Dakle dole u Clubu ce se vrtiti House i Tech, gdje nam po prvi puta dolaze Highland Brothers-i, dvojac iz Rijeke, Amor i Korny, koji ce nam prezentirati svoj live, Pacco, miljenik Dubrovacke publike koji u Dbk dolazi po prvi puta sa Rudy-em B, carobnjakom na trubi koji je svoj staz tesao u bendovima poput Jinx i Mayales, (savjet dana- ne propustite) Boo Dale, svojevrsni tech-houser i enciklopedija za kojeg mi je iznimno drago da je uspio srediti stvari i doci, Audiometric, Dubrovacki dvojac za kojeg je sve jasno, i na kraju Seraphim Codex, staaari lisac poznatiji kao Shane 54, bez njega sve ovo nebi imalo ovakvu dimenziju, a o njegovim nastupima mislim da netreba previse govoriti….kralj.

E sada, ona druga, glazbeno zesca strana ove zabave, ce se odrzavati na drugom flooru, i to ni manje vise nego u drvenoj Baletnoj Sali, sto mi je izuzetno drago, jer je prekrasna i akusticna prostorija, u koju nam stize Lale, glavom i bradom sa svojim KV soundom. Tu uskace i nas poznati haker Mate Fox Banchilo, koji vec neko duze vrijeme kemija na 3D projekciji, koja bi svoj presedan trebala dozivjeti upravo na taj dan..

Sto se samog line up-a tice, eto, nasoj maloj familiji su se prikljucile Viktorija Rebeka i Miss Sunshine, dvije opake cure, sa isto takvim soundom, vec polako osvajaju svijet.. Dolazi nam i Luka Jakir, stari vuk, dobro poznat kako domacoj publici tako i ostatku 'rvata, uvijek mocna glazba, i na kraju, El Zero, brrrr, kakav stroj za gramofonima, svakakvih prica ima o tom mladicu iz Zagreba, jedna od njih je da je presto pit..odkad je cuo za lokanje..e da, tu je i moja malenkost, no s obzirom da je meni rodjendan, ja cu se sa svima samo ljuuubiti…

Sta sam jos zaboravio, e da, imamo i dva warm up gosta, u Micro nam dolazi Tomi Rollo, stara Rijecka garda sa profinjenom glazbom, a u Skybar nam dolazi Johnny Primed, engleska house skola, kojeg se sjecamo od proslog ljeta, fini set na Banjama bio, ako Turky kaze da je dobar house, onda valja..

Karte su u predprodaji u Micro Baru i Gaff Pubu, a nagradnjace stizu uskoro..

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2