Skip to main content
  • 3.10.2017.

10 impresivnih fotki za kraj rezidencije Black Coffee u Hi Ibiza

Debitantska sezona za klub Hi Ibiza na famoznom otoku nadmašila je sva očekivanja. U samo par mjeseci klub je stekao zavidnu reputaciju i spreman je preuzeti tron kao najbolji u svome poslu.

Piše: 

Vrata Hi Ibize otvorila su se u svibnju i od prvoga dana klub nije spavao. Pet mjeseci proveli u pružanju iskustva koje će posjetitelji prepričavati još dugo. Svaki segment kluba doveden ja na najvišu razinu, davajući do znanja ostalim susjednim klubovima kako im je željan pomrsiti račune.

Prepuni klub svake noći iznova je pričao priču koja koliko god se činila podjednakom kao prošla unosila je svašta novoga. Jedan djelić te priče donosimo kroz završni party u Black Coffee. Južno Afrički Dj prije samo par dana po drugi puta zasjeo je na postolje ''Best Deep House DJ''. Kada pričamo o Black Coffee gledate osobu koja nije samo DJ iako ga svi po tome najviše i poznaju.

Nkosinathi Innocent Maphumulo rođen je u istom gradu kao i Nelson Mandela i upravo ono po čemu ga još trebate znati je da je u svom rodnom mjestu ikona. Stanovništvo svih dobnih granica vidi ga kao uzora. Prošao je mnoge teške trenutke u svome životu, ali stisnuo je zube i radio na onome što je najviše želio, glazba. Nakon svega proživljenog svakoj osobi prilazi sa osmjehom i razumijevanjem, govoreći im da koliko god nekada bude teško, upravo ta situacija ti je poticaj da kreneš dalje još jače, sa još većom motivacijom.

I eto ga na Ibizi. Nakon 18 tjedana došlo je vrijeme da na najbolji način ispiše zadnje stranice i završi knjigu spektakularne sezone. Odabir Black Coffee za rezidenta pokazalo se punim pogotkom za Hi Ibiza i to donosimo u deset najboljih fotografija koje su obilježile završni party.

No, prije nego se vrata zaključaju i klub krene na zasluženi odmor potrebno je odraditi još samo jedan ples. Nedjelja 8.10. natjerat će svakoga da izbaci sve emocije koje su se nakupile tokom ljeta. A kako je najbolje odraditi posljednji party nego uz world-class lineup.

Theatre kao Room 1 i Club kao Room 2 ugostit će najbolje od najboljeg. Jamie Jones na samom kraju odradit će svoj debitantski nastup, Loco Dice, tata-mata za rane jutarnje sate kada iz tebe crpi svu energiju spreman je isprašiti Adamson sound system. Guy Gerber, Nic Fanciulli, Kolsch, Steve Lawler, Agoria, wAFF svi nestrpljivo čekaju u redu kako bi isplalili zadnje konfektije i zahvalili svima koji su doprinjeli uspjehu kluba.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2