Skip to main content
  • alt
  • 1.06.2015.

10 velikih u svibnju

Novi mjesec, novi sati, dani i tjedni, nove prilike i novi snovi!

 
No da bi mogao krenuti graditi novo poglavlje priče potrebno je poznavati prethodno pa tako krećemo na jedno lagano retrospektivno jutarnje joggiranje prostranstvima svibnja. 

alt

 
Na desetom mjestu najčitanijih vijesti sjelo je zatvaranje jednog podzemnog doma glazbe na Medveščaku, Gjure 2 čiji program je kasnije spakirao kofere i preselio se u Taboo.
 
Na mjestu broj 9 našla se priča o sarajliji Edinu Dinareviću aka Regga E.D. koji nam ove godine sprema fantastičan seijal brodskih paryja na kojima ćeš moći urlati pučinom oko Splita.

alt

 
Jedno mjesto ispod zaživjela je nagradnjača koju smo načinili zaplesavši s Algoritmom. Naši momci i dame čini se ne vole samo glazbu već se i sklupčati s dobrom knjigom. Priče su važne, priče su način na koji uopznajemo svijet bile one zabilježene notama ili riječima.

alt

 
Na sedmu etapu smjestila se fantastična vijest u kojoj će tvoje elektroničko srce iznova plesati na Harteri, ovoga puta, većoj, jačoj, boljoj i glasnijoj.

alt

 
Mjesto ponad zauzela je još jedna nagradna igra ovoga puta ona u kojoj set se mogli šepiriti novim Diesel nagradama.
 
Na polovici odbrojavanja odmorila je vijest o fantastičnom dvodnevnom festivalu u nedirnutim zelenim prostorima parka prirode Medvednica. Naziva Lomg Way From Home daje mjesto potuno suprotnog sentimenata, osjećaj povratka na iskon.

alt

 
Na samo korak do trona našla se iznova Hartera s viješću o prvom headlineru koji je zapravo dualno gostovanje Toma Findlaya i Andyja Catoa, poznatijeg prebivateljima digitalnog svemira kao Groove Armada.
 
Kako u osvit sezone headlineri niču odasvuda tako je treće mjesto također zauzela najava velikih, ovoga puta onih koji će svoje vrijedne prste uposliti iza pulteva Ultra Europe festivala da bi na samo jedno mjesto do samoga vrha zasjela najava za zadarsku ljetnu bombu Viva Riva festivala.

alt

 
I napokon eto nas na samom vrhuncu s kojim putujemo ni više ni manje nego u Amsterdam gdje se otvorila jednodnevna demonstracija potrebe za edukacijom u obliku prve ikada MDMA trgovine.

alt

 
Hvala vam što ste s nama, što se družite, čitate, komentirate i plešete. Sretan vam lipanj i plešemo i dalje zajedno u zalazak sunca!
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2