Skip to main content
  • 6.12.2007.

12 godina londonskog kluba The End

Legendarni londonski klub The End proslavio je 12. godišnjicu a na slavljeničkom partiju svirali su Laurent Garnier, Erol Alkan i Mr.C. Bio je to centralni događaj londonskog noćnog života 1. prosinca. Prošlo je 12 godina otkad je Layo Paskin inače jedna polovina dvojca Layo i Bushwacka, natjerao svog oca, arhitekta da kupi jedan lokal koji je imao potencijal a Layo dobru ideju. 

Piše: 

Njemu je financijski u tome pomogao dobro poznati nam Mr. C, tada član grupe The Shamen. Uložili su i uredili klub koji je tijekom godina postao jedno od najkvalitetnijih okupljališta pripadnika elektroničke glazbe. Na rođendanskoj fešti Garnier je provrtio različite žanrove elektronike, mixajući pritom i techno s jazz-om iz 70-tih godina, a Mr. C je osvrnuo na svoju nedavno objavljenu kompilaciju Superfreq posvećenu najboljim underground house i techno stvarima.

Dio atmosfere s tog partija Mr. C će pokušati prenijeti ovog vikenda, 8. prosinca u Split kada gostuje u klubu O`Hara.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2