Skip to main content

15 traka Coxove finalne večeri na Ibizi!

I tako je završilo, jedna era je gotova, 15 godina Music Is Revolution rezidencije zapakirano je uz prasak i ostalo je zapisano kao povijesna fusnota elektronike.

 
No kada veliki idu idu kako priliči, sa stilom. Krajevi su tu da se obilježe glasno i jako pa je tako gospodin koji je ovdje od samih početaka po prvi puta u 10 godina za pozdravni party otpuhnuo prašinu s vinilki napominjući: 
 
"Želio sam vratiti stvari kući i dati jedan homage svim onim godinama kada sam vrtio na pločama u Spaceu. želim odati poštovanje ovim starijim trakama, iskopati neke od svojih starih vinilki i pustiti ih uz bok novima. Velik dio publike ih vjerojatno nikada nije niti čuo stoga na taj način želim pokazati da je ta glazba još relevantna.
 
Učinilo mi se da je ovo prikladan način da se oprostim. Također želim da ljudi znaju da još uvijek mogu s vinilkama natjerati kuću da se zatrese. Ova glazba je bila moj život i želim je jedan posljednji puta podijeliti u Spaceu".

 

 
No mi smo danas ovdje nakon što su mašine ugašene i nakon što je žižu partyja zamijenio latentni osjećaj nostalgije. Kako su partyju u Spaceovom Discoteca prostoru prisustvovali samo rijetki jedino je prikladno da svima koji nisu imali kartu za Ibizu u džepu ili stali pod krov Spacea pružimo okus onoga kako je bilo s listom od 15 traka koje su se zatekle u Carlovom posljednjem setu.
 
{youtube}YDZ9HYCAknc{/youtube}
{youtube}oIMaQa40hzs{/youtube}
{youtube}lQwTaDWot88{/youtube}
{youtube}Ym1exd_lOq0{/youtube}
{youtube}88YS1z2Z5kQ{/youtube}
{youtube}UwPKi1H8t9M{/youtube}
{youtube}sl9DkcBreNw{/youtube}
{youtube}ALsHox5sYCk{/youtube}
{youtube}kaqb6C_USE8{/youtube}
{youtube}Uyr_WNSWgjQ{/youtube}
{youtube}V09x2y9MHbA{/youtube}
{youtube}8ZY916ZAFng{/youtube}
{youtube}kfJQCu-Jbec{/youtube}
{youtube}yRpKKBmeqV4{/youtube}
{youtube}pBmZxYz336o{/youtube}
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop