Skip to main content
  • Sensation
  • 25.12.2010.

17,500 posjetitelja čeka line-up za Sensation Beograd

Line up beogradskog Sensation-a zasigurno će biti zapamćen kao jedan od najekskluzivnijih do sada, čime će preći očekivanja mnogih obožavatelja vrhunske klubske muzike.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation

Ostali izvođači bit će najavljivani sukcesivno, tijekom trajanja kampanje. Beograd će imati tu čast da u subotu, 21. svibnja 2011. godine bude domaćin prvog Sensation-a u regiji i jednog od 12 koji će se tijekom godine održati širom svijeta.

Poznato je da se Sensation organizira jednom godišnje u odabranim svjetskim metropolama i da se svaki put predstavlja različitom temom. Svaka tema je potpuno novi doživljaj i neponovljivo iskustvo. Posetitelji beogradskog Sensation-a imat će čast da uživaju u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv The Ocean of White i koja svojim, do sada neviđenim audio vizualnim efektima vodi posetitelje do dubina "bijelog oceana". Vrata Beogradske Arene otvaraju se 21.05. u 21, a zatvaraju dan poslije u 7 ujutro.

U prodaju će biti pušteno ukupno 17,500 karata od čega 15,500 regularnih i 2000 VIP Deluxe i VIP Gold Deluxe. Vlasnici regularnih karata imat će pristup svim dijelovima Beogradske Arene osim VIP Delux i VIP Gold Delux. Posetitelji sa VIP Deluxe I VIP Gold Deluxe ulaznicama imat će jedinstvenu priliku da beogradski Sensation osjete na potpuno jedinstven način, koji podrazumijeva privatni prostor sa najboljim pogledom na scenu, zaseban ulaz i osoblje, ekskluzivni izbor hrane i pića, kao i mnoge druge pogodnosti. Cijene karata se kreću od 59.50 EUR za regularnu kartu, 118.50 EUR za VIP Deluxe do 180.50 EUR za VIP Gold Deluxe. Od svake prodame karte 0.50 EUR sa uplaćuje dance4life fondaciji.

Klubska Scena sa svojim partnerima planira kao i uvijek do sada organizirati autobusne aranžmane iz Zagreba za Beograd.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk