Skip to main content
  • Tresor Berlin
  • 25.02.2010.

19 godina berlinskog Tresora

Berlinska techno institucija slavit će idućeg mjeseca svoj 19. rođendan uz potporu Blake Baxtera i DJ Rusha.

Piše: 

Naslovna foto

Tresor Berlin

Rođendansko slavlje održava se 12. i 13. ožujka. Informacija da DJ Rush dolazi u Zagreb 20. ožujka može biti dobra za sve clubbere da vide ili barem malo osjete glazbu kakvu je Rush puštao na proslavi Tresora.

Rođendanski tulum u petak nosi ime "A History In Techno". Tresor je osnovan 1991.g. te s godinama rada postao legendarno okupljalište ljubitelja techno glazbe. U goste su često dolazili Jeff Mills, Robert Hood i Blake Baxter. Klub je 2005.g zatvoren jer je objekt u kojem se nalazio prodan drugom vlasniku stoga su svoje mjesto godinu dana poslije pronašli na mjestu bivše elektrane, samo nekoliko kilometara dalje od bivše lokacije.

Uz Blake Baxtera prvog dana svirat će i Cari Lekebusch iz Švedske, rezident Pacou, te Niklas live. Za subotu je najavljena večer "God Bless This Mess Kne.." Knee Deep etikete uz DJ Rusha, Pet Duo, Du`Art, Dejana Miličevića i Marka Nastića.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2