Skip to main content
  • 17.01.2007.

2 godine Famousa uz Tomcrafta

Druga godišnjica Famous programa obilježava se 24. veljače u zagrebačkom The Bestu . Kao glavni gost najavljuje se Tomcraft iz Njemačke, inače jedan iz društva ponajboljih svjetskih DJa i producenata. Sjetimo se samo hita „Loneliness“ koji je poharao cijeli svijet. Tomcraftu će društvo praviti domaće snage E-Base i The Kid. Partyu će pripomoći i stilizirane plesačice.

Piše: 

Uz to posjetitelji će biti darivani promo CD-ima, dosadašnjih gostiju na Famous partijima (Mca, Tarkan, E-Base). Za one koji nemaju pozivnicu i koji su nestrpljivi, karte će se po cijeni od 50kn moći kupiti u pretprodaji u Klubu "The Best", Caffe Baredo te poslovnici Integrala u pothodniku. Na dan eventa karte će stajati 60 kn do ponoći i 70 kn poslije ponoći. Ovakva cijena ulaznice je ujedno i jos jedan poklon od strane Famous teama.

Od idućeg tjedna Klubska Scena starta s posebnom rođendanskom nagradnom igrom, svaki tjedan 1 ulaznica za Famous rođendansku feštu.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk