Skip to main content
  • 23.10.2009.

20 godina Groove magazina

20 godina njemačkog Groove Magazina obilježit će se serijom partija u Frankfurtu, Minhenu, Hamburgu i Berlinu. Kao i prošle godine kada su rođendan slavili mini-turnejom, Groove magazin odlučio je 20. rođendan proslaviti na sličan način. Radi se o najbolje i najšire distribuiranom njemačkom magazinu elektronske glazbe.

Piše: 

Proslava započinje 6. studenoga u Minhenu uz live svirku Paul Kalkbrennera, Druga stanica na ovom mini-touru je klub Robert Johnson u Frankfurtu 7.11. a sviraju James Holden i Aparat na glavnom flooru dok će na malom flooru biti Gerd Janson i Radioslave.

Berlinska proslava odvija se 19. studenoga. Na techno flooru očekuje se Ricardo Villalobos, a na house flooru Radio Slave, DJ Koze, Wighnomy Brothers, Ewan Pearson i drugi. Posljednji party odvija se 11. prosinca u klubu Übel & Gefährlich (Hamburg) a kao headlineri tu su Lawrence, Solomun, Julius Steinhoff i Eurokai dok teže bass linije uz obilje techna i dubstepa planiraju puštati Modeselektor, Ben Klock i Kode9.

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2