Skip to main content
  • justice

2011: Novi Justice!

Dok nas mediji redovito bombardiraju katastrofičnim reportažama iz raznih dijelova svijeta, iz Francuske, zemlje lijepih sireva, finih vina i ukusnih djevojaka, stižu nam dobre vijesti. I to iz svijeta glazbe.

Piše: 

Naslovna foto

Justice


Napaćeni narode, raduj se – Justice, pariški produkcijski super-duo, najavljuje novi album za 2011! Prošlo je gotovo četiri godine od njihovog velebnog LP-a †  (The Cross), kojim su stekli svjetsku slavu, poštovanje struke i publiku gladnu live nastupa, a ove godine se vraćaju sa albumom koji će naslijediti debitantski.
{youtube}FU7bFpPJiww{/youtube}

Gaspard Augé i Xavier de Rosnay nisu previše lajavi, tako da megalomanskih najava nema. Ono što nam je dvojac objavio jest podatak da se novi singl, koji prethodi albumu, zove Civilization i službeno izlazi 4. travnja. Na službenom Facebook Fan Pageu stoji samo kriptička najava, u kojoj Civilization najavljuje par stihova koji govore o 'tisuću bubnjeva, milijun pištolja i milijun sinova', a samo to možete provjeriti klikanjem na slijedeći link.

Izdavačka kuća i YouTube se debelo trude da kompletni singl ne procuri online, stoga ako ga želite poslušati od početka do kraja, morat ćete duboko kopati, ili se strpiti. Do tada, zadovoljite znatiželju  ovom novom reklamom za Adidas, u kojoj svira Civilization, taj svježi Justice zalogaj.
{youtube}DCRihtIZZdM{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web