Skip to main content
  • 29.05.2008.

25. svibnja otvoren Carpe Diem Beach u uvali Stipanska ispred grada Hvara

Nakon 10 godina uspješne promocije grada Hvara i hrvatskog turizma, Carpe Diem je dobio i nastavak svoje priče. U uvali Stipanska koja se nalazi na otočiću Marinkovac ispred grada Hvara, otvoren je Carpe Diem Beach, destinacija koju će ovog ljeta posjetiti deseci tisuća turista iz cijeloga svijeta. U sklopu ovoga, lokala nalaze se restoran, lounge i cocktail bar za mirnije i opuštajuće trenutke.

Piše: 

After Beach PartyDo uvale Stipanska možete doći iznajmljenim brzim gliserom ili brodicom iz grada Hvara, a sigurno je da ekipa Carpe Diema već nešto slično za svoje goste ima organizirano. Rezident Benjamin De Luxe prilično je oduševljen zbog nove lokacije i svega što spremaju ovo ljeto.

Prema posljednjim informacijama Carpe Diem u Hvaru nastavlja s legendarnim beach partijima.

Izgleda da se HR clubbing ljeti polako vraća na svoje, jer ovo ljeto je jedno od rijetkih u zadnjih 10 godina kada će partija biti ne samo na ustaljenim klubskim lokacijama, već u svakom kutku Jadrana, bilo to na obali, u prelijepim uvalama, ili na otocima.

Neka igre započnu!

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk