Skip to main content
  • 14.02.2011.

26.03. pravac Miami – moda, umjetnost, glazba, more, Swedish House Mafia

Već smo izvještavali kako se Švedski trojac planira uputiti u Miami krajem ožujka povodom Masquerade Motel partija.

Piše: 

Naslovna foto

Swedish House Mafia

 

Do prije nekoliko dana organizatori su skrivali točnu lokaciju održavanja partija te ostale goste za DJ pultom ovog spektakla.

Masquerade Motel se neće održati u zatvorenom prostoru ni ijednom klubu, što je po svemu sudeći već dovoljno izazovno. Swedish House Mafia su odlučili na ovaj party pozvati svoje najbolje prijatelje DJ-e kako bi posjetiteljima ponudili odličnu zabavu cijelu noć. Čini se da će 26. ožujka biti uklesan kao dan kada su posjetitelji doživjeli novo iskustvo s elektronskom glazbom. Party se održava na plaži sa bijelim pijeskom i tropskim ugođajem koji može ponuditi samo Miami Beach. Cijeli će se događaj tako uklopiti u ambijent na kojem se održava.

Osim vizualnog dojma glazbeno će publika uživati u trenutno najaktualnijim imenima sa scene poput Duck Sauce projekta kojeg potpisuju Armand Van Helden i A-Trak, zatim AN21, Calvin Harrisa, Dirty Southa, Kim Fai-a, Pete Tonga i Thomas Golda.

Još čekamo novosti oko specijalnih gostiju a doznali smo kako je party i službeni "closing" za jubilarni 15th Funkshion Fashion Week, gdje izlažu poznati brendovi urbane mode iz cijelog svijeta.

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju