Skip to main content
  • alt
  • 7.01.2015.

2Cellos obradili Aviciija

Kako je to kada je ono što voliš ujedno i ono što radiš? I još k tome to isto radiš s najboljim prijeteljem kojeg znaš još još od kada ste oboje bili samo sjaj u tatinom oku.

 
Stjepan Hauser i Luka Šulić, nama poznati kao dva polariteta domaće glazbene senzacije, 2Cellos, koja je natjerala uši svijeta da se okrenu prema Hrvatskoj i vilice su po podu sakupljali svi od 7 do 107.

alt

 
Klasični instrument i ne tako klasični momci puni života napravili su još jednu fantastičnu obradu na stereo violončelima. Žice koje život znače ovoga puta su odzvanjale zvucima Aviciijeve chart zvijeri “Wake me Up” i strani mediji su podivljali.
 
Hauser i Šulić su snimili i službeni video spot koji su objavili na svom Youtube kanalu. Kroz sve samo ne oldschool obradu na tubu su pustili priču o dva klinca s prvim čelima koji prkose pravilima, zatim sadašnjost u kojoj dva violončelista mogu napuniti klub, i naposlijetku ubrzali vremnsku liniju na 2069., gdje duo djedica napravi party u staračkom i zatim zbrišu dalje u život.
{youtube}N-YuSKeFMxY{/youtube}
 
Mi ih volimo jer su naši, jer su entuzijastični i sposobni, jer rade fantastične stvari i spajaju do sada nespojivo, a stranci ih vole jer još nikada nisu čuli nešto ovakvo. Stoga, sviđao se vama njihov izričaj ili ne morate im čestitati što su u maloj zemlji srušili velike granice. 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2