Skip to main content
  • DJ Sara i DJ Ryusei
  • 3.02.2013.

5 DJ-a ispod 15 godina!

Iako smo vam dosad predstavljali (pre)mlade DJ-e, naišli smo na još neke, od čega su neki već svirali na Ibizi, neki podučavaju svoje starije kolege plesu, miksanju, ili nečem trećem, a neki su se ugledali na svoje roditelje.

Piše: 

Naslovna foto

DJ Sara i DJ Ryusei

Popularni DJ i producent A-Trak pobjedio je na DMC svjetskom natjecanju sa samo 15 godina. Danas je sve više klinaca koji uspjevaju sve ranije postignuti nešto što se prije nije moglo ni sanjati. Eto još 5 klinaca koji znaju i umiju sa deckovima i miksetama.

Dylan G je 14-ogodišnjak kojem je umjetničko ime Netstorm, a veliki je ljubitelj acid housea, iako u videu koji vam niže donosimo ne svira baš acid, nego u svoje mikseve ubacuje i dubstepa, trapa, druge vrste housea, moombathon i dr.
{youtube}GS0nT7IGxwM{/youtube}

Osmogodišnjak DJ Fulano, osim što DJ-a i to preko gramofona, druži se s DJ Cassidyom kojeg podučava freestyleu, breakdanceu i beatboxu.
{youtube}Ibw8IkcqLoM{/youtube}

Trinaestogodišnjake The Housebros nazivaju budućim The Martinez Bros. Ovi brosovi – DJ Didiss i Max’air, koji to zapravo nisu, dolaze iz Maroka, a svojoj listi uspjeha mogu pripisati i sviranje na Ibizi.
{youtube}LGw3obXFV38{/youtube}

DJ Poetik C smatra se legendom u DJ krugovima SAD-a i šire, a izgleda da se talent prema glazbi, kao i umijeće miksanja prenosi genetikom jer i njegov 11-ogodišnji sin DJ Ian ide istim stopama i kako se čini u tome je vrlo uspješan.
{youtube}GIvljLua0Fw{/youtube}

DJ Sara & DJ Ryusei su 13ogodišnji i 10godišnji brat i sestra iz japanskog grada Osake, koji su voje umijeće prvi put predstavili svijetu još 2008. godine, a video niže napravljen je prije 2 godine, pa ako onda miksaju kao što možemo vidjeti, možemo se tek zapitati kako rade sada.
{youtube}QtS-tPmLZv4{/youtube}

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.