Baner

5 najslušanijih Deepholic podcasta

Petak, 06 Siječanj 2017

Duboko, dublje, najdublje uranjamo u Deepholic pregled godine.


Ove divne zimske večeri gladni dubokog i kvalitetnog housea u kojoj nam je većini iduća destinacija plesni podij omiljenog kluba u gradu, Deepholic je napravio rezime izvrsne sezone deepholičarenja kroz podcaste sa renomiranim svjetskim umjetnicima. Serijal je započeo u siječnju 2015.g. i Deepholic ekipa nema namjeru tako brzo stati tj. otići na odvikavanje od ljubavi spram novog i svježeg zvuka dok Klubska nema nikakvu namjeru raditi intervenciju već smo sjeli, nazdravili životu i deepholizrali se s njima.

Tako kao zagrijavanje za večerašnji ples poslušaj slijedećih 5 mikseva koje su Deepholičari/Deepholičarke najviše slušali u 2016.g.

Deepholic 019 Mark KnightVitez odrastao podno Big Bena sjeda za okrugli stol kao DJ, producent, vlasnik Toolroom Records labela i biznismen. Dolazi paralelno s osam traka na prvom mjestu Beatport ljestvica, nominacijom za Grammyja, produkcijama za Faithless i Underworld i desetljećima života kraj zvučnika. 2016. se pokazala kao jedna od najvećih godina do sada povratkom korijenim i čistom klupskom underground zvuku koji pali podije, dok Toolroom simultano zaokreće prema izdavanju manje traka i posvećuje se albumima i umjetnicima koji tek započinju svoje karijere.
Deepholic 015 Tube & BergerArndt Roerig i iz sarajevskih korijena iznikao, Marko Vidović danas su jedna od najboljih house dualnosti koje tresu globalnom produkcijskom i remixerskom scenom. Uz nahvaljeni studijski album, izdanja koja su adrese našla na prestižnim labelima i gažama u golemim globalnim elektroničkim punktovima momci su ujedno i 2013. bili najprodavaniji majstori housea na Beatportu.
Deepholic 020 Prok & FitchBen Prok & James Fitch jedan su od najuzbudljivijih dualnih manifestacija suvremenog housea čiji zvuci odzvanjaju podijima jednako kao i vrhovima top lista, a ovaj neumorni poker ruku svoj uspon započeo je iz glazbeno hedonističke lokacije Brightona u Velikoj Britaniji.

Deepholic 013 P.A.C.O.P.A.C.O. je svoju braću po ritmu našao u njemačkom dvojcu Tube & Berger, a kao rezultat toplog prijateljstva nastao je i njegov prvi vlastiti EP "Greyjoy" iz 2014., da bi sada slušali novi EP inspiriran Game of Thrones tematikom.

Deepholic 014 Night TalkŠvicarski umjetnik koji u digitalnom operira pod aliasom Night Talk na sceni je od 2013. kao duo koji čine Lukas Horst i Remo Studer, a do sada si ih mogao uloviti na labelima kao što je Dynamic i njihov vlastiti AYM.

5 najslušanijih Deepholic podcasta