Skip to main content
  • 24.05.2018.

600 tisuća fanova voli Ravers Hits!

Kažu numerološki nastrojeni, astro zvjerinjaci, gatači iz dlana, kave i graha da su jedanaestice sretna okolnost. Za Ravers Hits stranicu su dakako bile jednog nultog rođendana 11.11.2011.

Piše: 


Sve stvari koje vidiš oko sebe rođene su isprva kao iskre ideja preko čaše piva, u nekom dugom razgovoru, lutanju mislima na šetnji uz jezero, dok bacaš psetancu frizbi… U naizgled dokoličarenjima, kada sve stigne biti procesuirano i sjesti na mjesto. Pa su tako društvene digitalije Facebooka dobile još jedno mjesto za elektroničke istomišljenike kojima je ritam u zvučniku jednako važan kao onaj u prsima.

Tvoje preferirano žanrovsko susjedstvo je nevažno, Ravers Hits ne diskriminira već je inkluzivno mjesto dijeljenja, razgovora, informiranja, povezivanja, rasprava i slobodan si pridonijeti kako želiš – najavom partyja, jutarnjom lijepenkom na zid za razbuđivanje ili pak nekim dobrim starim klasikom za nostalgične poljane. Za Ravers Hits ideja je da je stranica jednako vaša, da je izgrađena od zajednice za zajednicu i da je svatko dobrodošao.

Sretni, ponizni u ljepoti i zahvalni na podršci kroz prethodnih 6 i pol godina Raver Hitovci se zahvaljuju iz dubine bubnjića na svima koji sudjelovanjem, lajkanjem, dijeljenjem komentarima i uživanjem u jednoj zajednici u zvuk zaljubljenih grade jednu obiteljsku priču. Krv možda jest gušća od vode, ali ljubav je tekući medij koji spaja najbolje, pa neka teče i dalje. Ekipa Ravers Hitsa ovom prilikom izražava svoje nejenjavajuće uzbuđenje koračanja prema milijunskoj publici i sretno zadovoljni, ponizno iznenađeni skidaju šešir svima koji vole glasno. Pa kažu – Rave on i hvala vam divni mladi ljudi!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2