Skip to main content
  • 24.12.2015.

8 sati noćnog techna na radio valovima za sve sove!

Što je zajedničko Božiću, mTechno Recordsu, I Love MInimal Techno stranici, rođendanima i radio frekvencijama?

 
Dio iste domene po inzistiranju na najboljem od techna i povezani emocijom, imaju još jednu nit koja zateže stvari na mjesto, a nit se manifestira u liku i djelu Davora Pavelića tebi poznatijeg kao Worda i jedne karike u čvrstom techno lancu Chain Reactiona.
 
I kako se slaže ovaj glazbeni origami? Tako da preklapamo i savijamo techno ždrala audiosfere u četvrtoj epizodi radijskog showcasea imena mTechno Radio Showace_004_ Worda's Bday Edition. U prethodna tri kovčega i muzikalne vitrine  (Case­_001, Case_002, Case_003) voditelji i suvereni udrednici emisije Worda & Rectoor dali su sve od sebe kako bi najbolje što mogu predstavili umjetnike adresa porazasipanih diljem regije kroz projekt mTechno Records koji skalpelski operira preko stranice I Love Minimal Techno.

 
No ova epizoda je još više posebnošću posipana jer s malim u jaslama rođendan dijeli i Worda sam i nasuprot prošlogodišnjoj peglalici do zore na Chain Reactionu ovoga puta se svjećice pale u radijskom studiju. Najbolji način da naposljetku dobiješ sve one snove koje govoriš javno i koje ispod glasa šapućeš sebi kada ostaneš sam je da ti drugima daš ono što oni žele i trebaju. Sudeći po tvojoj prisutnosti ovdje plesaču ono što trebaš su šake i šake techna, pa te tako Worda i team za 29 rođendan časte s 8 sati baš toga. Počinjemo u 10 uvečer na Badnju večer i dere sve do 6 ujutro na Božićnu zoru. Nitko nikada nije rekao da Djed Božićnjak mora gutati kekse i aranžirati podbornu ergelu na zvuke zvonaca ili evergreena. Jedan techno Božić bi sasvim dobro sjeo za promjenu!

 
Emisija se emitira live na  „Otvorenoj mreži“ i „City Kameleon Radiju“ koji u FM frekvencije omataju čitavu BIH, ali možeš se ubaciti i u online stream udrimuski.ba na kojem direktno u tvoje oko i uho pritaču audio i video u stvarnom vremenu. Kako oni sa snom i misijom u prstima i umovima smatraju da je san precijenjen, direktno s radija dečki se pakiraju i prebacuju u jedan sasvim drugi studio, onaj jutarnjeg programa na Pink BH u emisiju Udri Muški, jer ako već imaš plan udariti nek bude natopljeno maskulinitetom, nek se broji i neka ostavi trag.
 
Uštimaj se na frekvencije, klizni na stream, usmjeri Wordi dobre namjere za 29. Već će naći put do njega putem radio vala i zapleši si malo sam sa sobom. To je najbolje društvo koje ikada možeš imati! Ili pozovi ekipu. Nama je svejedno dok god si sretan i razdragan uz soundtrack techna. 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2