Skip to main content
  • 10.07.2016.

87 noćnih klubova Španjolske u istrazi zbog utaje poreza

Uzburkale su se strasti na Ibizi nakon privođenja vlasnika kluba Amnesia.

Piše: 


Kako smo već pisali policija je upala u klub helikopterom nakon završenog partija, te 17 sati pretraživala klub. Poslije toga dogodila se i druga pretraga kluba zbog utaje poreza u kojoj je u skrivenim pretincima lokala pronađeno više od 2 miljuna € gotovine.

Policija planira također pretražiti klubove Space i Privilege jer sumnjaju da se i tamo skrivaju velike svote novca. Lokalni medij Diario de Ibiza piše da porezna uprava ima na listi 87 noćnih klubova iz Španjolske uključujući i 4 s balearskog otočja koji su predmet istrage. Četiri osobe su uhićene nakon pretresa Amesije, dok je ukupno 14 osoba još pod istragom.
{youtube}Fsi3g0Iv31A{/youtube}

Prema pisanju dnevnih novina El Mundo, četiri osobe su uhićene, ali odmah i puštene s tim da se moraju redovito javljati sucu i ne smiju napuštati Španjolsku. Oduzete su im i putovnice. U istragu su se uključile i agencije za organizirani kriminal i krijumčarenje droga.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2