Skip to main content
  • 26.10.2011.

980! Thriller night

Prije točno 28 godina, distributerska kuća Columbia Pictures objavila je najutjecajniji video uradak u novijoj povijesti pop kulture. Riječ je o mini glazbenom horor filmu kojeg je režirao John Landis i koji je zauvijek promijenio pristup izradi glazbenih spotova.

Piše: 


Ususret Halloweenu, 980 ponosno predstavlja stravično zabavnu noć koja nosi ime video remek djela za pjesmu neprežaljenog i prerano otišlog kralja popa Michaela Jacksona. (petak, 28.10. Aquarius)

Na vama je samo da dođete maskirani u 80e i 90e i plesnim se korakom prepustite pregledu ponajboljih spotova od Thrillera pa sve do rasplesanih video brojeva s kraja prošlog stoljeća.

Jacksonovom Thrilleru, na velikom video wall-u, društvo će praviti dobro poznati spotovi 80-ih i 90-ih: Madonnin "Like A Virgin" i "Vogue", Daft Punk i njihov koreografijama bogati "Around The World", Human League i njihov "Don't You Want Me", Snowov "Informer", MC Hammerov "U Can't Touch This", Vanilla Ice i njegov "Ice Ice Baby", Stardust i "Music Sounds Better With You", The Bangles i "Walk Like An Egyptian", George Michael i "Faith", "Wannabe" girl power britanki Spice Girls, Culture Club i "Karma Chameleon", Haddaway i "What Is Love", Fatboy Slim i "Rockafeller Skank", Men At Work i njihov australski "Down Under", Inxs "Need You Tonite", Prince i njegov "Kiss", Britney Spears i srednjoškolski "Baby One More Time" i mnogi mnogi drugi.

DJ / VJ Stanko Bondža
Upad : 30 kn

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk