Skip to main content
  • alt
  • 15.11.2013.

Ace Tatsu na O2 Undergroundu

U listopadu je uspješno uz lokalne snage otvorena nova sezona O2 Undergrounda, a za ovaj su vikend pozvali gosta iz daleke Kalifornije, Acea Tatsua.

 
Ace Tatsu iskusni je predstavnik deep house ritmova, rođen je u Brooklynu gdje je za vrijeme break dance i freestyle ere osjetio prve čari elektronike. 1996. godine seli u San Francisco  gdje njegova priča započinje. Bolje mjesto u to vrijeme nije mogao odabrati jer upravo sredinom devedesetih DJ scena u San Franciscu je počela značajno rasti. Eksperimentirajući kroz hip-hop, breakbeat, progressive house i trance, Ace se na kraju najbolje našao u deep house zvuku koji su tada prezentirali Miguel Migs i Mark Farina na izdavačkim kućama Hed Kandi i Naked Music.
{youtube}SCOzgps1isE{/youtube}
 
Brzo se istaknuo kao kvalitetan izvođač, a rezultat toga bile su višegodišnje rezidencije i nastupi u poznatim klubovima San Francisca poput Vessel, Harlot, Nihon, Straits, SupperClub, Bambuddha, Infusion Lounge i Temple. Uz lokalne nastupe, Ace Tatsu broji i one međunarodne (istočna Europa, Australija, Engleska, Francuska, Austrija). U posljednje vrijeme Ace Tatsu provodio je mnogo vremena u studiju, a rezultat toga su i izdanja na izdavačkim kućama poput Baroque Records, USB Digital i Overground Digital. Kroz produkciju, Ace se sve više približio progressive i tech underground zvuku, ali uspio je zadržati svoju deep i sexy vibru koja mu uvijek bila zaštitni znak.
{youtube}GvIctt154rc{/youtube}
 
Uz samostalan rad, Ace Tatsu je jedna polovica projekta Narcotic Ninjas, koju je osnovao s europskim kolegom imena Shock Osugi. Njihov zajednički rad u studiju bio je fokusiran u početku na remiksiranje, ali ubrzo se nakupilo mnogo ideja i materijala za izdavanje zajedničkog albuma, koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana. Osim suradnje u studiju, Narcotic Ninjas nastupaju u back2back obliku i uglavnom prezentiraju vlastita originalna izdanja i prerade.
{youtube}I4CUxfkj4W8{/youtube}
 
Uz njega nastupaju još Omke, Marko Felinger i Daniel E, koji će još jedan rođendan proslaviti iza mix pulta. Party se održava u subotu, 16. studenog, s početkom u 22 sata, a upad je smboličnih 15 kuna.

{jcal_latest eventid=4819}
brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk