Skip to main content
  • 18.05.2016.

Adam Beyer i Ida Engberg – svadbeni pir u Berghainu

Romantika za pultom nije sasvim neuobičajena priča. Ljubav spram glazbe samo se preslikava i objedinjuje u sebe sve one koji je vole i ponekad služi kao vod koji amplificira ljubav između dva srca i dva para ruku ponad podija.

 
Ovo je priča i Adama Bayera i njegove dugogodišnje partnerice u zločinu Ide Engberg, koji su napokon i službeno poveezali čvor života.

 
Tata Drumcode labela ujedno je i tata troje klinaca, koji s mamom i tatom beata idu i na svjetske turneje, pa je ova ljubavna priča dobila svoj prekrasni pečat u maniri onih koji zaista to žele zbog sebe, jedno slavlje da obilježe svoje godine zajedno sa svima onima koje vole. 
 
A kako vole i svoje plesače nakon post-svadbene fotke na Facebooku u kojoj Adam proklamira kako je upravo oženio ljubav svoga života, jedan od komentatora je upitao tko će bit DJ na svadbi, da bi Beyer odgovorio kako kreću u Berghain na slavlje i kako će biti poprilično fini lineup.
 
Pa za vrh sunčane srijede jedna fotka koja podsjeća na važne stvari koje poput prstena opasavaju glazbeno i na sve lijepe priče koje su iz njega izronile i mjesta koja su omogućila njihovo stvaranje.

 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop