Skip to main content
  • alt
  • 19.11.2014.

Aftermovie Tomorrow Worlda 2014.

Čuj ako si sada na poslu ili s nosom u knjizi, vani je oblačno i elan ti je na rezervi, donosimo ti malo vedrine.

 
TomorrowWorld je napokon izbacio službeni aftermovie za ovu godinu. Nastao je u suradnji Epic Cinema i The TomorrowWorld Creative Teama dok je famozni intro i kompoziciju zvuka smontirala sjajna ekipa iz Orange Studios i ponovo TomorrowWorld Team.
 
Video je pušten u javnost s razdraganom porukom: “Ljudi Sutrašnjice, vi ste napisali Drugo Poglavlje u Knjizi Uzdizanja Života. Zadržite uspomene u srcima zauvijek!”
 
Duboko, duboko u šumama Chattahoochee Hillsa, u prostranstvima Georgije tisuće i tisuće onih s mašinerijom mašte koja može zamisliti bolji svijet, u kojem je jedino pravilo ljubav i poštovanje, okupilo se na višednevnom slavljenju života i zajedništva.

alt

 
Bacit ćemo vam popis traka koje su se smjestile na soundtrack i nećemo dalje duljiti. Stisnite stop na svemu što vas trenutno mori i play na videu i dozvolite si teleportaciju u “best of raj na zemlji”. Uživajte!
 
01. YVES V ft Mike James – Right Time
02. Romeo Blanco – ID
03. Empire Of The Sun – Alive
04. Dimitri Vegas & Like Mike Vs Afrojack – ID
05. Dimitri Vegas & Like Mike vs. W&W – Meet Her at Tomorrowland (feat. Da Hool)
06. YVES V vs Promiseland – Memories will fade
06. Calvin Harris – Blame 
07. Bassjackers – Savior
08. Steve Aoki – Born To get Wild ( DVLM Mix ) 
{youtube}hIVRWl9qgtA{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2