Skip to main content
  • Agoria
  • 21.11.2011.

Agoria napustio InFine Music

Sebastein Devaud poznatiji kao Agoria odlučio je napustiti etiketu InFine Music čiji je bio suosnivač 2006.g. U budućnosti će se posvetiti solo radovima i suradnjama sa različitim autorima.

Piše: 

Naslovna foto

Agoria


Agoria je o ovom potezu razmišljao posljednjih godinu dana a kao razlog navodi nedostatak vremena za vlastite projekte. Trenutno surađuje sa pop pjevačima i mixanju nekih albuma. Uz česte svirke priprema i novi materijal za svoje fanove.

Infine Music je osnovana 2006.g. od strane Agorie te prijatelja Yannick Matraya i Alexandre Cazac inače francuskog label menadžera Warp Recordsa. Etiketa je imala odličan zalet, remix EP-a "Strings of Life" sa Francescom Tristanom a od tada su za njih izdavali i Agoria, Apparat, Clara Moto, Rone te  mnogi drugi.
{youtube}srjzW4ec8mc{/youtube}

U šestoj godini rada Agoria je odlučio ići svojim putem iako mu se činilo da nikada neće doći ovaj dan. Sviđalo mu se dok su bili mala etiketa i kvalitetna sa manjim brojem izvođača a sada se to dosta proširilo, i ima puno više umjetnika kojima tu možda i nije mjesto.

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.