Skip to main content
  • alt
  • 7.09.2014.

Album prvijenac trojca Apollonia

Uoči skorašnjeg izlaska albuma im prvijenca, “Tour à Tour”, francuski je trojac Apollonia objavio video za najavni singl  “The Benshee”.

 
Trojac čine Dan Ghenacia, Dyed Soundorom i Shonky, a o albumu čiji naziv u prijevodu znači mijenjati se, odnosno, alternirati, kažu kako predstavlja neprekinuto kretanje glazbe među njima, beskrajni krug koji teče i postaje hipnotizirajućim. Naš album predstavlja način kako pristupamo DJ-iranju – među nama postoji jedinstvo i radimo kao da smo jedno, glazba koju sviramo ne poznaje granice vremena, poštujemo novo i staro”, pojašnjava trojac.
{youtube}Sf7giyoVhds{/youtube}
 
“Tour à Tour” je nastao tijekom prve polovice 2014. u Berlinu te donosi 14 traka prepoznatljiva groovy house zvuka koji Francuzi njeguju od samih početaka. “Album je to natopljen grooveovima i  ritmovima, od deepa do jutarnjih traka, od špica do aftera, riječi su trojca o albumu koji izlazi 20. listopada.
 
Popis traka:
01: Intro
02: Junž
03: Mouche tsé tsé
04: Sona
05: Piano
06: Chez Michel
07: Mercato
08: Interlude
09: Un Vrai Portugais
10: Boomerang
11: The Benshee
12: El senor vador
13: Haight Street
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2