Skip to main content
  • sarajevo
  • 13.05.2012.

Alexandra Stan u Sarajevu

Mr.Saxobeat je prva asocijacija kad spomenemo Alexandru Stan kojoj će ovo biti prvo gostovanje u našoj regiji. Pridružit će joj se Freemasonsi, Funkerman i Loco Baby.

Piše: 

Naslovna foto

sarajevo

Nastup rumunjske zvijezde koja  je osvojila glazbene top liste u Europi, prvenstveno hitom "Mr.Saxobeat" koji je postao i međunarodni hit, otvara se ljetna sezona u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu koja će tijekom ljeta biti središte događaja u susjednoj nam Bosni i Hercegovini. Aleksandrin treći singl “Get Back (ASAP)” se trenutno penje na glazbenim top ljestvicama,  dok je u prošloj godini singl “Mr.Saxobeat” osvojio platinasto izdanje u Australiji, Španjolskoj, Danskoj i Švedskoj, a multi-platinasto u Italiji.

{youtube}69tvLh6lVTU{/youtube}

Nakon njenog koncerta posjetitelje će zabavljati Funkerman, poznati DJ/producent i suosnivač “Flamingo Recordings”. Najviše se pažnje usmjerilo na njegove hitove kao što su “Speed up”, “Let me think about it”(Fedde le Grand and Ida Corr) i “Put your hands up for Detroit”(Fedde le Grand). Najavljeni su i Freemasonsi, Loco Baby iz Beograda, te domaćini Bo Njasky i Extenzion.

Ulaznice se kreću od 15KM (prvih 1000 ulaznica ) do 100KM ( All inclusive ) i možete kupiti preko sustava Eventima.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2